Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan nők mit gondolnának róla...?
...ha belefutnának egy olyan férfiba (online vagy akárhogy), aki azt állítja a leginkább szorongó, (párkapcsolati, érzelmi, vagy szexuális szempontból) legreménytelenebb nőknek is képes segíteni, hogy kiteljesedjenek?
Teljesen hihetetlen lenne, vagy csak annyira hogy senki ne akarja magát felfedni még a garancia ellenére se?
Ki mit gondol arról, ha valaki ilyesmire adja a fejét (egyik és másik oldal szemszögéből)?
Miféle garancia? Ugyan hol tudnám érvényesíteni?
Egy ilyen férfi 100%, hogy beteg.
Nem, nem beteg. De miért akadály, ha mégis? 😁
Nem minden beteg veszélyes/ártalmas. A garancia pedig... Nos, ez amolyan biztosíték féle. (Akinek van minimalis jogi érzéke/olvasottsága az tudja mi a különbség)
4-es, erre az abszurd következtetésre hogyan jutottál?
Ugye te nem egy olyan igazi elméleti ember vagy? 🤭
7-es, jogod van a véleményedhez. Akkor is ha teljes mértékben ostobaság, akkor is ha csak saját incelségedet projektálod.
Nekem pedig jogom van pontozni a hozzászólásokat, mondjuk aszerint melyik mennyire releváns a kérdésre aka. melyik válasz, és melyik trollkodás.
Találkoztam egy hasonló személlyel, számomra eléggé unszimpatikus a dolog. Az emberek nagy részének (így nekem is) az jut eszembe róla hogy az illető ki akarja használni az elkeseredett, és potenciálisan érzelmileg sérült nőket/lányokat. Minimum testileg, valószínüleg érzelmileg is. Teljesen érthető az ha valaki nem szeretné kockára tenni a saját testi és lelki épségét, még a garancia mellett is.
Ami eszembe jutott az az amikor mondjuk szűz nők vagy lányok írnak ki kérdéseket arról hogy mások negatívnak tartják-e a késői szűzességet, és a válaszokban megjelennek a szokásos "Velem elveszítheted ha akarod", "Itt vagyok jelentkezőnek" emberek. Ez is ugyanaz lényegében, csak szebben megfogalmazva és cukormázba vonva. Legalábbis belőlem ugyanazt az érzést váltja ki mint a fent említett mondatok, tehát feláll tőle a szőr a hátamon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!