Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đđSzĂŒzek ilyesmit Ă©reznek?đđ
Megpróbaltam belegondolni milyen érzés lehet teljesen tapasztalatlanul keresni a boldogulåst az ellentétes nemmel.
Beugrott egy kĂ©p, egy aknamezĆ. Vajon a szĂŒzek Ășgy Ă©rzik minden lĂ©pĂ©sĂŒk egy kĂŒlön kockĂĄzat? Vajon az elĂ©rendĆ cĂ©lt milyen hosszĂș aknamezĆnek Ă©rzik?
EbbĆl hĂĄny mĂ©tert szoktak megtenni, mielĆtt 160-as pulzussal megfutamodnak? Hol akadnak el?
Ha eddigi Ă©vek alatt nem vĂĄltozott semmi, akkor miĂ©rt nem kĂ©rnek segitsĂ©get? SzĂĄmukra az ilyesmi egyĂĄltalĂĄn nem is fontos? Ăn nem tudnĂĄm elkĂ©pzelni az Ă©letemet gyengĂ©dsĂ©g nĂ©lkĂŒl. BelehalnĂ©m.
KĂ©rdĂ©sem nyilvĂĄn azokra vonatkozik akik nem aszexuĂĄlisak Ă©s nem teljesen antiszociĂĄlisak. FĂ©rfiak vagy nĆk Ă©rzik nehezebbnek a helyzetet? Ăs mi lehet az objektĂv igazsĂĄg?
FĂ©rfiaknak majdnem mindegy, maximum izgulnak, hogy tovĂĄbb tartsanak ki, vagy erekciĂłjuk legyen, de tudjuk, hogy az esetek többsĂ©gĂ©ben van nekik Ă©s egykettĆre elsĂŒlnek. :D
NĆk szĂĄmĂĄra tĂșlnyomĂłrĂ©szt fontos kivel veszĂti el, persze ott is akadnak olyanok, akiknek nem fontos a szerelem, elĂ©g a biztonsĂĄg, vagy alkohol. TĂșl akarnak rajta jutni Ă©s kĂ©sz.
Köszi, bĂĄr ez kicsit felszĂnes megközelĂtĂ©s volt.
SzĂłval kinek nehezebb a helyzete?
Na és a többi kérdésre is tudsz vålaszolni?
"Megpróbaltam belegondolni milyen érzés lehet teljesen tapasztalatlanul keresni a boldogulåst az ellentétes nemmel."
De gondolj bele, ha valaki egyszer összedugja valakivel a nemi szervĂ©t, csak szƱz nem lesz, pĂĄrkapcsolatokhoz simĂĄn lehet hĂŒlye. Az is, aki minden este mĂĄssal van.
Szerintem sokkal nehezebb annak, aki nem szƱz, de van egy rossz mintĂĄja. FĂ©rfi, nĆ, mindegy, tegyĂŒk fel, volt eddig 3 bĂĄntalmazĂł kapcsolata. Neki a negyedik is nagy esĂ©llyel az lesz.
Voltam egy pĂĄr tanfolyamon mĂĄr, Ă©s amikor megkĂ©rdezik az emberek, hogy baj-e, hogy nincs semmi elĆzetes gyakorlatuk, tapasztalatuk, akkor mindig azt mondjĂĄk, hogy sokkal könnyebb Ășj dolgokat a nullĂĄrĂłl megtanulni, mint berögzĂŒlt rossz szokĂĄsokat levetni.
TĂ©ny, hogy ebben a szexközpontĂș vilĂĄgban nem elĆny a szĂŒzessĂ©g, de szerintem vannak rosszabb dolgok is, amik nagyobb hĂĄtrĂĄnyok a pĂĄrkeresĂ©sben.
5-ös, nagyon Ă©retlen vagy! đĄ
Szégyelld magad!
"EbbĆl hĂĄny mĂ©tert szoktak megtenni, mielĆtt 160-as pulzussal megfutamodnak? Hol akadnak el?"
12 mĂ©tert. Ha Ă©rdekel a pontos szĂĄmĂtĂĄs a 160-as pulzusos valencia Ă©rtĂ©kkel kiegĂ©szĂtve, www.latinszereto.drmatematika.hu
đ€Šđ€Šđ€Š
Nem mindent szó szerint kell értelmezni. Nyilvån. Okom volt rå, hogy ilyen allegóriåval kérdeztem.
Nem gondoltam volna hogy egyesek ezzel is humorizålni próbålnak (nem mellesleg elég gyengén)
"Okom volt rå, hogy ilyen allegóriåval kérdeztem."
Szerintem ezeknek az okoknak a kifejtĂ©sĂ©t többet vĂĄrjĂĄk, mint a Trianoni bĂ©kediktĂĄtum elĂ©vĂŒlĂ©sĂ©t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!