Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kabátban vagy ilyesmikben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kabátban vagy ilyesmikben soha nem lát meg bennem a másik nem semmit. Hogyan érhetném el?

Figyelt kérdés

Valahogy mindig csak akkor vesznek észre, ha szórakozóhelyen vagyok szexis szerelésben(nem közönségesben!), vagy amikor már szexre kerül a sor, mindig akkor esik le mindenkinek szinte csak hogy amugy jó nőnek számítok, valamint amikor megismernek, kommunikálunk, nevetünk, megtudják hogy milyen is vagyok valójában.

És akkor alakul ki kapcsolat.

De első blikkre pl most munkahelyen, vagy a munkahely előtt pl tömegközlekedésen egy szürke pont vagyok csak. És van aki tetszene nekem (melletttünk dolgozik), pár szót beszéltünk is eddig, de kerül, lesz r egyébként, tehát mindig nekem kéne odamenni hozzá.

Biztos vagyok abban ha eltudnánk menni valahova pl szórakozni, akkor jönne rá arra hogy vonzó vagyok neki.(velem szinte mindig ez van hogy elsore, másodikra észre se vesznek, csak mikor meglátnak mint nőt:()

A srác ráadásul még mamlasznak is tűnik egyébként, aki azt se venné kb észre ha vmi celeb sztár vagy szexbomba lenne mellette. De ez tetszik is benne mert akkor kapcsolatban is lehet hogy megbízhato típus.

Hogyan tudnám felébreszteni benne hogy vegyen már észre egy szia után ne menjen el mellettem? meg hiába állok fejen is, eddig még nem tűntem neki fel mint nő:(

Szinte már kezd idegesíteni is a szitu, kezdem utálni is lassan ez miatt

2022. nov. 10. 07:01
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
12%
És ilyen az élete egy átlagos pasinak, persze hozzátéve, hogy igazából nincs olyan hely, idő, helyzet, amikor az ellenkező nem vonzónak találná...
2022. nov. 10. 07:03
 2/38 anonim ***** válasza:
15%
Milyen kabátot, cipőt hordasz?
2022. nov. 10. 07:09
 3/38 anonim ***** válasza:
12%
Vannak olyanok akik önbizalomhiányosak. Kb le kell szopnod mire észbe kap hogy tetszik neked.
2022. nov. 10. 07:09
 4/38 anonim ***** válasza:
2%
Megosztom veled a legjobb 800-2004-ig szokásos magyar megoldást: Csinálj házibulit és hívd meg!
2022. nov. 10. 07:10
 5/38 A kérdező kommentje:

Tipoek kellenének bejottem hamarabb a melohelyre ő is itt van kint a másik, mellettem levő melohely elott.

Megint odamennék hogy szia bla bla bla, megint beszélgetnénk ugy mintha vmi haverjával beszelne csak, hogyan látják meg ilyenek a nőt az emberben? Megint kabátban vagyok meg edzőben

2022. nov. 10. 07:14
 6/38 anonim ***** válasza:
42%
Hát de milyen kabát??? Edzőcipőt csak sporthoz hordjál, ha azt akarod, hogy nőnek nézzenek
2022. nov. 10. 07:18
 7/38 A kérdező kommentje:

[link]

A nő fejét ne nézzétek.

De amugy szerintem ennek a srácnak lehetnék akármilyen kabátban..

2022. nov. 10. 07:22
 8/38 Noren1989 ***** válasza:
80%
Vagy lehet, h meleg...
2022. nov. 10. 07:24
 9/38 anonim ***** válasza:
22%
Hát ilyet dedósok hordanak, egyáltalán nem nőies. Öltözz nőnek ha azt akarod hogy azt lássa benned.
2022. nov. 10. 07:29
 10/38 A kérdező kommentje:

Nem az, de most figyeltem kint oda se jön hozzám.

Elmentek mellette csajok napoleoncsizma fehér gatya, minden van, rájuk se nézett.

Valojában kaocsolatra pont ilyen lenne a legjobb

2022. nov. 10. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!