Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kabátban vagy ilyesmikben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kabátban vagy ilyesmikben soha nem lát meg bennem a másik nem semmit. Hogyan érhetném el?

Figyelt kérdés

Valahogy mindig csak akkor vesznek észre, ha szórakozóhelyen vagyok szexis szerelésben(nem közönségesben!), vagy amikor már szexre kerül a sor, mindig akkor esik le mindenkinek szinte csak hogy amugy jó nőnek számítok, valamint amikor megismernek, kommunikálunk, nevetünk, megtudják hogy milyen is vagyok valójában.

És akkor alakul ki kapcsolat.

De első blikkre pl most munkahelyen, vagy a munkahely előtt pl tömegközlekedésen egy szürke pont vagyok csak. És van aki tetszene nekem (melletttünk dolgozik), pár szót beszéltünk is eddig, de kerül, lesz r egyébként, tehát mindig nekem kéne odamenni hozzá.

Biztos vagyok abban ha eltudnánk menni valahova pl szórakozni, akkor jönne rá arra hogy vonzó vagyok neki.(velem szinte mindig ez van hogy elsore, másodikra észre se vesznek, csak mikor meglátnak mint nőt:()

A srác ráadásul még mamlasznak is tűnik egyébként, aki azt se venné kb észre ha vmi celeb sztár vagy szexbomba lenne mellette. De ez tetszik is benne mert akkor kapcsolatban is lehet hogy megbízhato típus.

Hogyan tudnám felébreszteni benne hogy vegyen már észre egy szia után ne menjen el mellettem? meg hiába állok fejen is, eddig még nem tűntem neki fel mint nő:(

Szinte már kezd idegesíteni is a szitu, kezdem utálni is lassan ez miatt

2022. nov. 10. 07:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
54%
2022. nov. 10. 07:32
 12/38 anonim ***** válasza:
42%
Ez drogosnak látszó ringyó szerintem nem a férfiak ideálja.
2022. nov. 10. 07:32
 13/38 anonim ***** válasza:
68%
Ha ilyen kapát van rajtad edzőcipővel, az pont nem nőies. Lehet télen is nőiesen öltözködni. Nem kell ahhoz buliba menni.
2022. nov. 10. 07:33
 14/38 anonim ***** válasza:
0%
Ilyesmiben gondolkozz, emellett nem lehet elmenni. Lehet nem a közönségesen öltöző nőkre bukik ( nem rád gondolok hanem akik elmentek előtte), de az is lehet hogy meleg.
2022. nov. 10. 07:33
 15/38 anonim ***** válasza:
28%
Ilyen kabátot edzőcipővel a 12 éves fiúk hordanak.
2022. nov. 10. 07:35
 16/38 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom átérezni a problémát. Nekem olyan szép az arcom, hogy mindenki megnéz, ha kiteszem a lábam az utcára. A jó nő zsákkabátban is jó nő. Ez nem kabát kérdés.
2022. nov. 10. 07:39
 17/38 A kérdező kommentje:

A srác olyan farmerkabátos, baseball sapkás, bő melegítős laza vagány típus.

És nem veszi észre a nőket

2022. nov. 10. 07:48
 18/38 anonim ***** válasza:
73%
Ja értem, akkor hozzá kell öltözni... ja nem.
2022. nov. 10. 07:52
 19/38 anonim ***** válasza:
19%
Kisugárzás. Rajtam egy zsák is lehetne, úgy is észrevesznek. Nem nagyképűségből írom, egyszerűen a visszajelzések is ezt mutatják.
2022. nov. 10. 08:14
 20/38 harebell ***** válasza:
75%
Lehet mondani, hogy az a kabát meg az edzőcipő nem nőies, de nem azon múlik, hogy felfigyel-e rád egy férfi vagy hogy megfogja-e a kisugárzásod.
2022. nov. 10. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!