Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító, gerinctelen és gyáva dolog ha több randi után egyszer csak eltűnik a másik és válaszra se méltat, hogy bocs de ez mégse fog összejönni?
Honnan tudod hogy tetszel vagy nem tetszel neki?
Tán gondolatolvasó vagy?
Szerintem minden normális ember szerint az.
De legalább azt jelenti, nem veszítettél semmit.
Nézőpont kérdése. Megtisztelt egy első randival, és csak azután ghostolt. Az is összetett kérdés, hogy mennyivel lett volna neked jobb emberileg, ha válaszol. Kuncsorogtam már randiért, amit legszívesebben kitörölnék az emlékeim közül. Ő egyértelmű jelzést adott, az lesz a legjobb, ha méltósággal elfelejted.
Egyébként én is volt, hogy véletlen Seen-en hagytam egy lányt első randi után. Kár volt utána tisztáznom magam, mert szerintem így mindketten rosszabbul jöttünk ki a végén.
Ne keseregj, ne is ítélkezz.
Szerintem sem a legjobb módja ennek ez az eltűnés.
És ez 3 hónapos ismeretség és több randink is volt, sok beszélgetések, idő és energia van benne.
Azért egy ilyen után szeretnék magyarázatot kapni, hogy mégis mi történt, hol rontottam el.
5-ös mi az, hogy megtisztelt egy randival? Mintha nem is tudom kivel randiznék és megtisztelve kéne éreznem magam, hogy többször randiztunk. 😃
És igen, sokkal jobb lett volna.
Szerintem is korrektebb jelezni, hogy nem működik, de saját példám alapján is tudom, hogy ez nem mindig könnyű.
Telnek a napok és az ember hajlamos arra, hogy az egyszerűbb utat választja és inkább felszívódik. Mondjuk mindkét oldalon előfordul ez.
Nekem bűntudatom szokott lenni emiatt, de nem könnyű elmondani, vagy leírni, hogy pl. úgy érzi az ember, hogy semmi közös nincs bennük a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!