Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Szólítottak már le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Szólítottak már le titeket random helyeken, pl. utcán, boltban, ilyesmi? Ha igen, hányszor és mit reagáltatok? Utáljátok az ilyet?

Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 11:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%

Engem néha megtalálnak ilyen helyeken. Az esetek 100%-ában a lerövidebb menekülö útvonalat választom a szituációból.

Amikor egy hosszabb vonatúton szóbaelegyedünk egy idegennel, az rendben van. Vagy ha mondjuk az unokaöcsémet várva a sulija előtt, eldumálgatok egy apukával/ellenkező nemű bébicsősszel, de nem szeretem, amikor vásárlás / közlekedés / ügyintézés közben valaki random leszólít.

2023. febr. 9. 12:05
 2/25 anonim ***** válasza:
24%
Igen, mivel felnőtt nőként így is ismerkedem. Másképp nem is nagyon tudnék, mivel neten nem kínálgatom magam, tekintve, hogy sem prostituált, sem kancás, kiéhezett szexfüggő nem vagyok. A munkahelyemen pedig nem ismerkedem, az tabu.
2023. febr. 9. 12:13
 3/25 anonim ***** válasza:
86%

2

Hallottál már a baráti társaságról? A stíusodból ítélve mondjuk hirtelen minden világos. :D

2023. febr. 9. 12:16
 4/25 harebell ***** válasza:
84%
Volt ilyen, nekem ilyen helyzetben nagyon sok múlik a részleteken. Ha valami kapcsán beszélgetésbe elegyedtünk, az oké, de aki csak úgy odalépett és randira hívott, én azt reflexből elutasítottam.
2023. febr. 9. 12:23
 5/25 anonim ***** válasza:
84%

A 2-es egy kis incel, nem kell foglalkozni vele.

Én nagy ívben kerülöm azt aki az utcán közelít. Nem várom meg, hogy ismerkedni akar, vagy jézusról beszélgetni, képeslapot eladni a háromfülű félsüket tengerimalacok megsegítésére, vagy koldulni. Nem érdekel. Még tini koromban kis nyámnyila voltam minden idiótának megálltam, de szerencsére már felnőttem.

2023. febr. 9. 12:24
 6/25 anonim ***** válasza:
87%

"I dont speak hungarian sorry"

Ezzel szoktam lekoptatni.

2023. febr. 9. 12:35
 7/25 anonim ***** válasza:
67%

A Belga egyik dalszövegrészlete ugrik be az esetről:

"Metróba mész nem állsz meg

Dolgozni mész nem állsz meg

Suliba mész nem állsz meg

Postára mész nem állsz meg

Közértbe mész nem állsz meg

Tanfolyamra mész nem állsz meg

Futni mész nem állsz meg"

2023. febr. 9. 12:37
 8/25 anonim ***** válasza:
92%

Igen, szólítottak már le. Adott esettől függ, hogy mi a véleményem róla. Én nem ellenzem alapvetően, de azért nem mindegy, hogy milyen stílusban és milyen helyzetben történik. Akkor nincs vele bajom, ha kulturáltan történik (köszön az illető, megkérdezi, hogy van-e időm, zavar-e, kulturáltan bókol, az esetleges visszautasítást kultúremberként kezeli, nem pedig tőrőlmetszett bunkóként; nem taperol, nem szorít a sarokba) és nem akkor, amikor egyértelm. Akkor van vele gondom, amikor:

- a bókolás abban merül ki, hogy "sunáználak", "jó' néző' ki, cica", "verném a f...omat a szádba", "jó a segged / csöcsöd", "nem szeretnél velem szórakozni, bébi?" + ilyen ezeréves vagy hülye, vagy alpári csajozós viccek, mint az "Elvesztettem a telefonszámom, megadnád a tied?"... vagy "Szép lábak, mikor nyitnak?" meg "Bekéne Antal vagyok, de neked csak Bekéne Tóni"

- egyértelműen olyankor alkalmatlankodik az illető, amikor nagyon nem érek rá... az ember azt gondolná, alapvetés, de volt olyan alkalom, amikor konkrétan akkor jött oda valaki bókolni meg randira invitálni, amikor a postán konkrétan már ott tartottam az ügyintézésben, hogy a postai ügyintézővel beszéltem... vagy amikor éppen telefonáltam...

tehát hogy akkor ne zaklasson senki ilyen baromira nem annyira fontos dolgokkal, amikor mással beszélek vagy egyértelműen mással foglalkozom. Ja, és ne próbálja kiszedni / kirángatni a fülemből a fülhallgatót

ill. ha látványosan nagyon sietek, akkor ne állja el az utam, főleg ne többször

Amúgy volt olyan, hogy egy ilyen leszólításból elmentem randira - nem folytattam az ismerkedést, mert nagyon nem passzoltunk össze személyiségre.

2023. febr. 9. 12:40
 9/25 anonim ***** válasza:
80%
Igen es nem szoktam foglalkozni veluk, altalaban bocsi, sietek vagy akarmi ami epp eszembe jut.
2023. febr. 9. 13:04
 10/25 anonim ***** válasza:
87%
Utálom mert soha nem lesz semmi belole. Ha tetszik se. Nem kérnek el nevet elérhetőséget, jópofiznak csak és mennek tovább. Akkor meg hagyjanak békén, nem vagyok én szórakoztatoipar.
2023. febr. 9. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!