Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten miért dicsérnek férfiak random ismeretlen nőket, mi ennek az értelme?
Azt hiszem az ilyenek általában így próbálnak "csajozni".
Szerintem én soha nem csináltam olyat, hogy egy nőnek a profil képe alá írogattam ilyeneket, hanem neki mondtam el mikor beszélgettünk, hogy nagyon csinos vagy ilyesmi. Szóval úgy bókoltam. Ezeknek egyébként én sem láttam semmi értelmét, de azért örülök, hogy más is így látja, hogy full értelmetlen.
Nem hiszem , hogy ilyet olvasok!!!
Nő vagyok, és teljesen igazad van!
Én sem értem mi értelme van, főleg olyankor mikor felesége is van az illetőnek, és facebookon nyilvánosan ilyeneket ír, pl. Rokonságban is van ilyen.
Én sem értettem egyébként amíg meg nem néztem Hajdú Péter Frizbi videóját ahol Csuti volt a vendég. Szépen elmondta Csuti, hogy felcsapta az Instagram nevű "katalógust", kiválasztott egy nőt és jelenleg most ő a barátnője (link: 24:20-tól). Így megy ez manapság.
Ezek alapján van akinek bejön a dicsérgetés, szívecskézés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!