Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden alkalommal cikin sül el ha egy boltba vagy bármi random helyen oda mész valakihez?
Általában rosszul sül el.
Amit nagyon unok az pedig ez a ...a barátom megölne stb...iiigen mindig minden nőnek a barátja még az 50 kg-os is keménycsávó...
amúgy meg nem rizsa, de ha valóban jóképű az ember akkor bárhol ismerkedhet még boltban is
Szerintem az emberek nagy többsége párban van, szóval így ismerkedni elég nagy lutri. Persze ha nem jön be a pasi, akkor is egyszerű azzal védekezni, hogy megölne a hapsim.
Szerintem ez elég bunkó duma, én inkább azt mondanám, hogy nagyon kedves, hogy rám gondoltál, de párkapcsolatban élek.
Hozzám egyszer jött oda egy boltban egy srác, még tetszett is, és akkor szingli is voltam. Csak az volt a ciki benne, hogy anyukámmal voltam, aki éppen a próbafülkében volt. Szóval a srác ott fűzött, amikor megjelent anyám, erre a srác elvörösödött, és gyorsan lelépett. Pedig lehet, hogy vele szívesen találkoztam volna még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!