Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasinak nem kell tapasztalatlan nő?
Figyelt kérdés
úgyértem aki még szűz és nem fiatal és ezt megtudja egy másik pasitól2023. febr. 24. 17:46
1/29 anonim válasza:
Attól függ, miért szűz, gondolom nem szereti a szexet ez nagyon negatív egy ffinak..
2/29 anonim válasza:
Normális férfinél ez nem lehet kizáró ok. Aki csak egy könnyű numerára hajt annál viszont igen de jobban is jársz ha az ilyen fickó gyorsan lelép mellőled.
3/29 anonim válasza:
Tényleg attól függ mi az oka. Döntés? Pl vallási okból vagy csak eddig nem érdekelte a párkeresés (mert pl tanult)
Hogy mennyire szereti a szexet, azt nem lehet megmondani azelőtt, hogy elveszti a szüzességét...
4/29 anonim válasza:
Én már azt se értem, mi az, hogy egy másik férfitól tudja meg. Soha életemben egyetlen nőről sem beszélgettem ilyeneket másik férfival. Az, hogy valakire azt mondták, zárkózott, valószínűleg sose volt senkije eddig, azt már hallottam. De hogy azt mondták volna, hogy ő konkrétan szűz, vagyis nem hatolt be a hüvelynyílásába eddig egyetlen férfinak a hímvesszője sem, ilyet én egyetlen nőről sem tárgyaltam ki.
5/29 anonim válasza:
Megint te? Azért nem kell idősebb, szűz nő, mert a boltban sem veszem meg a napok óra a pultban lévő húst.
6/29 anonim válasza:
Nem befolyásol semmit egy normális pasinál. Ha megvan köztük a kémia, akkor minden rendben lesz!
9/29 anonim válasza:
Az idosebb szuzek nemtol fuggetlenul problemasak es majdnem mindig a szemelyiseg az oka, noknel meg gyakrabban, mint ferfiaknal. Senkit nem erdekel, lattal-e mar kukit, de kb 2-3 randi alatt barkinek leesik, hogy annyira zarkozott vagy, mint egy szef a bankban, es kolcsonos bizalom eseten sem lesz szex fel even belul sem, ez meg egy olyan ferfinak is sok, aki nem csak a szexre hajt.
10/29 anonim válasza:
Idősebb szűz férfi ugyanúgy nem kell senkinek mint ugyanez nőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!