Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha egy pasinak 29 évesen 0 párkapcsolati tapasztalata van?

Figyelt kérdés

Eddig kerültek a nők, menekültek előlem. Elég sokat udvaroltam pedig.

Ilyenkor arra gondol mindenki, valami komoly defekt lehet a sráccal. Igen, nem vagyok túl szép, se túl érdekes, ráadásul szegény is vagyok.

2020. júl. 12. 08:21
 1/4 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Eléggé az.... Amennyi energiát a rinyába fektetsz már rég kezhetél volna valamit az életeddel.....
2020. júl. 12. 08:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Soha nem értem, miért kell beletörődni a sorsunkba? Azt mondod szegény vagy? Miért nem keresel jobb munkahelyet? Akár még annak árán is, hogy elköltözöl. Én is elég későn, 25 évesen kezdtem el csajozni, mert nem voltam soha egy bulizós típus, de mára van saját családiházam, kocsim, még ha nem is fiatal, és felsőkategóriás, de rendesen karbatartom. Normális szakmám, rendes fizetéssel, sokmindenhez értek, meg azért tudok dumálni is. Szóval tudom mit érek a "húspiacon" :D , ez meg azért ad egy önbizalmat, hogy ha egyedül is vagyok, akkor sem esem kétségbe és nyugodtan ismerkedem. Aki meg ezeket sem értékeli, azzal nem foglalkozom, mert az már tényleg csak a pénzre megy.

45F

2020. júl. 12. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy fogalmaznék, hogy komoly hátrányból indulsz. És majd elcsodálkozol, hogy milyen gyorsan telik az idő. 35- nél jön a pànik, 40-nél a felismerés, hogy megszívtad, 45-nél pedig a beletörődés.
2020. júl. 12. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagyvonalúan kihagytad a lényeget, hogy mindezek mellett alkoholista is vagy. Szerintem ez az összes felsorolt dolognál fontosabb kizáró ok.
2020. júl. 12. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!