Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan/nektek hány randiból jön össze egy kapcsolat? Leírom az én tapasztalataim.
Kb. 1-2 hónapja ismerkedem aktívan. Társkeresőn (Tinder), Facebook, szórakozóhely.
Ez idő alatt összességében nagyjából 50-60 lányra írtam rá/kezdeményeztem ismerkedést. (javarészt tinderen)
Ebből több lánnyal is hosszabb beszélgetést folytattam, ám valamiért egyszer csak többé nem válaszoltak.
5 lánnyal sikerült randit megbeszélnem, de abból 2 a tali előtt közvetlen mondta le, a többi 3 pedig felszívódott a találkozó után.
Nem túl jók az eddigi tapasztalataim, őszintén szólva kezdem kicsit feladni ezt az ismerkedés dolgot.
Nektek mik a tapasztalataitok, hány sikertelen ismerkedés után jön össze egy kapcsolat? Van értelme még próbálkoznom egyáltalán?
Egyébként 24/F, dolgozom, műszaki diplomám van, értelmesnek tartom magam, sportolok is.
1-2 hónap ismerkedés még semmi.
Próbálj egy kicsit kevesebb energiát beletenni, csak pár lánynak írni. Így nem keseredsz el talán olyan hamar.
Leírva tényleg nem tűnik olyan soknak, de elég nagy hullámvölgy volt ez nekem így érzelmileg. Az a baj, ha csak 1-2-nek írtam volna semmi nem történt volna, kb 5-ből 1 válaszol.
De kicsit szüneteltetem most a dolgot az tuti..
Azt az 1-2-t lehet jobban is kiválasztani. Végülis elég, ha csak 1 lánnyal jön össze a dolog, nem?
A mennyiség még nem minőség.
#3 köszi az építő jellegű kritikát, te biztos nagyon sikeres vagy az életben! :)
Lehetne, de egy pár képből nehéz megmondani milyen a személyisége, válaszol-e egyáltalán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!