Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder, Elittárs, Eropolis? Vagy?
Kinek mi a tapasztalata a fent említett oldalakkal?
Mit kell tudni róluk, pl. kell-e fizetni valahol, kik vannak fent, milyen kapcsolatokat keresnek stb. bármilyen benyomásotok érdekel.
Vagy tudtok jobbat ezeken kívül?
Nekem a Tinder és az Elittárs nagyon nem jött be, a Tinder azért, mert ott nagyon konkrétan csak olyan tapasztalataim voltak, hogy szexet keresnek az emberek, semmi mást. Az Elittárs neve nagyon megtévesztő, nehogy azt gondold, hogy ott jobb a felhozatal, ráadásul a többi társkeresőhöz képest olyan, mint egy szellemváros. Legalábbis három éve, mikor próbáltam, ilyen volt.
Volt olyan férfi az életemben, akit a Páratlanon ismertem meg és olyan is, akit a Honfoglalón.
Jelenlegi páromat Badoon ismertem meg, pedig az is nagyon hírhedt. Sokan szidják, de mi már három éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást.
Szerintem igazából teljesen mindegy, hogy milyen netes társkeresőt választasz, a lényeg az, hogy legyen nagyon sok türelmed hozzá. Rengeteg komolytalan és gyáva ember van ezeken az oldalakon, rendkívül ritka, hogy igazán intelligens beszélgetőpartnert találj, akivel eljutsz személyes találkozóig is.
Tinderen pár napig voltam fent, szó szerint semmi eredménye.
Elittársról csak annyit olvastam több helyen is, hogy a neve miatt a nagyképűség általános, mindenki azt hiszi, hogy az átlagnál jobb (jobban keres, több diplomája van stb stb)
Eropolis pedig konkrétan szexpartnerkereső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!