Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elittárs társkereső oldalon fizetni kell havidíjat vagy ilyesmit? (32/Nő, közgazdász)
Úgy gondolom, hogy az oldalon minden le van írva.
Nem igaz, hogy közgazdászként magadtól nem tudod megtalálni ezt az információt! (Ezt pedig úgy mondom, hogy én is annak tanulok.)
21/L
kulcsszavak:
társkereső > 32/Nő, közgazdász
Tisztelt ügyfelünk,köszönjük,hogy igénybe vette ügyfélszolgálatunkat.Amennyiben további kérdése merülne fel keressen minket bátran az oldalunkon valószínűleg megtalalható közvetlen elérhetőségeink egyikén.
Kössz gazzdász diploma!
Mint gazdasági szakember,nejed ezzel tisztában kellene lenni ;)
Egyébként kell,és volt is ebből botrány, miszerint nem lehetett lemondani az előfizetést..hogy ez most is így van-e azt nem tudom, de én csak a jövő közgazdásza vagyok..
Elittárs,pff,eriggyé le kisanyám a sarki talponállóba aztán híjjá meg egy fröccsre.
Cigit hozzá me elfogyott.
És akkor a nők kikérik maguknak, amikor azt mondják róluk, hogy sötétek mint a holdtalan éjszaka...
Persze az is lehet, hogy KAMU a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!