Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinder, Elittárs, Eropolis? Vagy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder, Elittárs, Eropolis? Vagy?

Figyelt kérdés

Kinek mi a tapasztalata a fent említett oldalakkal?

Mit kell tudni róluk, pl. kell-e fizetni valahol, kik vannak fent, milyen kapcsolatokat keresnek stb. bármilyen benyomásotok érdekel.

Vagy tudtok jobbat ezeken kívül?

2019. márc. 31. 19:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tinderen heti 1-2 olyan nő van, akivel jól el lehet beszélgetni, amiből ismét kevesebbel jön össze a randi. Ha van jó fotód kreatív vagy sikerülhet párt találni, viszont rengetegen passzívak, csak szórakoznak, szelektálni kell mint a való életben is. Ha fizetsz, akkor könnyebb, de nem feltétel. Szerintem legjobb személyesen, ott nincs zsákbamacska és kedvesebbek a nők. :)
2019. szept. 17. 23:15
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

Az eropolis nagyon kihalt.

Az ellitársnak még a neve is vicc, de a többi ilyen oldal is gyenge eresztés.

2019. szept. 19. 01:44
 13/24 anonim ***** válasza:
37%

Kamu névvel és címmel kell regizni így nem küldik a csekket.

Na én még olyannal nem találkoztam,hogy egy társkeresőn meg kell adni a címed

2020. aug. 24. 09:08
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az egész társkeresés a nőknek kedvez és róluk szól. Kiéhezett kanos férfi csordák keresik minden fronton a levadászható prédát. Kicsit nyers voltam, de ez a tényeken nem változtat.
2020. aug. 24. 12:32
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Az Elittárssal ne kezdjél, nehéz megszabadulni tőlük, jönnek a fizetési felszólítások, hiába közlöd egyértelműen, hogy nem szándékozol hosszabbíttatni.
2020. szept. 13. 11:17
 16/24 Ypszilon1980 ***** válasza:
78%
Elittárs valóban megtévesztő a neve alapján, semmivel sem jobb másnál, sőt nagyobb korlátok között vagy, én ott anno hónapokig fent voltam, fizettem is, egy randi nem jött össze. Nekem egyszerű volt lemondani az előfizetést email-en, nem tudom másoknak ez mi miatt nehéz. Próbáltam még a páratlant, de az sem jött be, nekem végül az ingyenesek váltak be, pl. a pártkeresek, onnan lett is kapcsolatom elég hamar és nagyon értelmes is a lány.
2020. szept. 14. 06:03
 17/24 anonim ***** válasza:
3%
Ha nő vagy és nem találsz a társkeresőkön sem partnert, ekkor le kellene fogynod.
2021. júl. 8. 10:49
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Tinder, Badoo, FB társkereső.

Illetve érdemes ezeken kívül is nézelődni olyan helyeken, ami nem ditekt társkerrső. Hanem egyszerűen csk közös hobbi-érdeklődési kör. Ezek alapján is elblehet kezdenibismerkedni. Persze ebbe nem is érdemes társkeresési szellemmel belelendülni, de akár még úgy is alakulhat...

2021. júl. 8. 11:24
 19/24 anonim ***** válasza:
76%

Én a randik.hu-n vagyok fent. Borzalmas. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyire béna férfiak (??) vannak fent.

Nincs kitöltve az adatlapjuk, 20 évvel fiatalabb és 10 évvel idősebb férfiak, írnak, meg olyanok, akik 10-20 cm-vel alacsonyabbak, no meg kapcsolatban élők.

Természetesen be van írva az adatlapomra, hogy kit keresek.

Az én adatlapom ki van töltve.

A "levél" annyiból áll, hogy "szia, hogy vagy?".

Tejóég.

2021. júl. 8. 11:33
 20/24 anonim ***** válasza:

18

A korom miatt a tinder-badoo mesterpáros kiesett. FB társkeresőn nem tudom, mi várna rám, nem is a saját nevemen vagyok fent, semmi nem látszik nyilvánosan (fénykép, megosztások, semmi).

2021. júl. 8. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!