Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb pasinak miért a könnyen kapható lányok kellenek inkább? Vagy srácok ti hogy vagytok vele? Mert én lány vagyok, és az a tapasztalatom, hogy inkább ezeket a lányokat választják a pasik.
Egy körre igen. Barátnőnek nem hiszem. Ha mégis, nulla tisztelettel viselkednek velük.
Te nem így látod?
szerintem keress elfoglaltságot, mert a férfigyűköleted nagyon gáz.
Megfordítom: Nektek meg miért nem a normális, netán átlagos pasira van szükségetek?
Tessék
8-as, vannak ilyen férfiak :)
Egyébként szerintem teljesen mindegy, mármint én a párommal viszonylag hamar lefeküdtem mert megvolt az összhang és tudtuk, hogy egymást akarjuk. Aztán úgy gondoltuk nem a gimiben vagyunk már, hogy húzzuk egymás agyát mikor mindketten akarjuk. Tisztel azóta is és én se megyek félre, attól még hogy számára "könnyen kapható" voltam.
mert egeszseges, normalis felnott embereknek se ideje, se energiaja arra, hogy honapokig randizgasson, mint valami gimis, mielott lefekszik a masikkal. aztan kiderul, hogy nem is jo vele a szex.
a jo szex a normalis parkapcsolat egyik alappillere. ha en is kivanom a masikat es le akarok vele fekdudni, nem fogom megjtaszani magam
es honapokig huzni az agyat, nehogy azt higgye, hogy en ‘olyan lany’ vagyok. mindig viszonylag hamar lefekudtem a barataimmal es ettol meg nem tiszteltek kevesbe vagy nem vettel kevesbe komolyan. nem csak szexre kellettem nekik, hosszu kapcsolatok lettek.
senki nem lesz attol emberileg jobb vagy ertekesebb, hogy csak x randi utan fekszik le a masikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!