Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb pasinak miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb pasinak miért a könnyen kapható lányok kellenek inkább? Vagy srácok ti hogy vagytok vele? Mert én lány vagyok, és az a tapasztalatom, hogy inkább ezeket a lányokat választják a pasik.

Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 12:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
és neked miért azok a pasik kellenek, akik a könnyűvérű lányokra buknak?
2021. aug. 10. 12:48
 12/32 anonim ***** válasza:
93%
Felgyursult a vilag es a szex sem tabu mar. Ha van kedved hozza, akkor csinalod, ha nincs, akkor nincs. Ha semmi mas celod nincs, csak varatni akarod a masikat, valamilyen velt, vagy valos ok miatt, akkor benne van a pakliban, hogy masok beeloznek. A parom peldaul mar meg volt veszve, hogy csak a 4. randin tudtuk ugy megoldani az egyuttletet, mert o is annyira akarta mar, minden masban passzoltunk es azert ez vizvalaszto tud lenni, mindket oldalrol. De ebben sem volt hiba. Jobb az, ha idejekoran kiderulnek azok a dolgok, amik miatt eselytelen egy kapcsolat, persze nem is tinikrol beszelunk, ott azert ertheto, hogy nem mindegy kivel fekszenek ossze elsore.
2021. aug. 10. 12:50
 13/32 anonim ***** válasza:
39%
nekem nem kell könnyen kapható lány, de az a sehová nem vezető ismerkedések, meg hisztik, zsarolások, drámák, amiket első randi előtt képes a legtöbb nő levágni, nincs már hozzá türelmem. Nem csodálom, ha sok pasi inkább ezeket keresi.
2021. aug. 10. 12:50
 14/32 anonim ***** válasza:
2%
Mert a szex egy nőtől vagy maga a nő, nekik nem érték. Sima luk uriteni minek törje érte magát.
2021. aug. 10. 13:11
 15/32 anonim ***** válasza:
91%
A hónapokig váratás és az első alkalommal szex közt azért van még átmenet bőven. Első találkozáskor kvázi idegenek vagyunk. Én nem nagyon szoktam random idegeneket hú de megkívánni. Nyilván akit igen, azt nem csak 2 hónap múlva. De nem is egy órán belül.
2021. aug. 10. 13:14
 16/32 anonim ***** válasza:
17%
12 eléggé gáz, ha nem bír várni és kierőszakolja a szexet, te meg belemész.
2021. aug. 10. 13:19
 17/32 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes, hogy csak a férfiak akarják ezt, na de kivel? A másik oldal hol van közben?

Szerintem, ebben az esetben a zsák megtalálja a foltját.

2021. aug. 10. 13:42
 18/32 anonim ***** válasza:
29%

Ahogy a 4-es írta. Annyival egészíteném ki, hogy amit jelenleg tapasztalsz az az a fázis, amikor a férfiak egyre kevésbé hisznek a nehezen kapható nők legendájában, ahogy a kisgyerek is rájön, hogy a Mikulás és a Jézuska sem létezik.

És ez nem azt jelenti, hogy minden nő k..va, hanem van az a pont, amikor már nem éri meg a plusz energiabefektetést kideríteni azt, hogy az adott nő vajon melyik kategóriába tartozik, mert

- Egyre több olyan nőt látsz, aki hol az egyik, hol a másik, függetlenül attól, hogy kivel megy randizni.

- Egyre több az, aki fiatalon, akár 18 alatt olyan durván kiéli magát, ahogy régebben szakmabeli nők "büszkélkedhettek" vele csak, ezt követően lenyugszik, ami annyit jelent az ő esetében, hogy a van bőven sok olyan férfi a talonban, akivel szexelhet egy jót szingliként, nem vadászik újabbakat.

- Végül pedig, hiába találsz tényleg nehezen kapható nőt (mármint aki MINDENKINEK nehezen adja magát), annyira erős a erkölcstelenítő társadalmi trend, hogy nemhogy évtizedekre, 5 évre nem nagyon lehet előre tervezni. Régen hol volt az reális, hogy Mari néni a tanyán elolvasott pár cikket a Cosmóban és ezen felszívta magát, hogy ő igazából még nem is élt, hiszen ezt meg azt nem próbálta ki, nem tapasztalta meg és elkezdett dilemmázni, hogy akkor ezt most őszintén bevallja-e, ami lehet, hogy a kapcsolat végét jelenti, vagy inkább titokban gerinctelenül tegye meg, ami kockázatos, de mivel így is-úgy is elkezdett dolgozni benne a vágy, valamit dönteni fog, ami neked semmiképp se lesz jó, csak maximum az önbecsülésed sérül kevésbé. Vagy épp ellenkezőleg, amiről nem tudsz, az nem fáj, így marad a látszólag boldog kapcsolat. Ez utóbbi is egyre gyakoribb. Szokták is mondani, hogy a Facebooknál több kapcsolatot eddig még a történelem során semmi nem tett tönkre.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy manapság már nem csak ezen az egy tényezőn siklik ki egy kapcsolat.

Régen Mari néni meg Józsi bácsi ugyanúgy élt, mint Bözsi néni meg Feri bácsi és Juci néni meg Laci bácsi.

Nagyságrendekkel kevesebb volt a lehetőség, így nem volt olyan, hogy kimaradsz valamiből. Egy életet éltek le egy országban, egy városban, ma meg már semminek nem tudnak igazán örülni az emberek. Türelmetlenek, elégedetlenek.

Az élet apró örömeinek meg abszolút nem örül ma már senki, ha csak nem kerülnek pénzbe.

2021. aug. 10. 13:45
 19/32 moozygoo ***** válasza:
5%
Nem szeretem őket, nem mondom azért örülnék ha néha lennének ilyen kalandjaim mert baromi régóta szingli vagyok, de egy komolyabb párkapcsolatot nem ilyen lányokkal tervezek.
2021. aug. 10. 15:09
 20/32 anonim ***** válasza:
24%

17

Nem tudtad? Minden ferfi bunos, a no meg egy artatlan leny, aki csak sodrodik a nagyvilagban keresve a szerelmet...

2021. aug. 10. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!