Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért utasíthatott vissza ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért utasíthatott vissza ez a lány mert látta rajtam hogy tapasztalatlan vagyok?

Figyelt kérdés

Még sosem volt barátnőm, emiatt egy kicsit önbizalom hiányom van az ismerkedés téren.

Meg nem nagyon tudom hogy mit kell mondani a lányoknak, meg hogyan lehet elérni azt hogy megszeressen engem.

Most volt egy lány akivel próbálkoztam, de szerintem látta rajtam hogy tapasztalatlan és határozatlan vagyok. Így már vissza sem ír.

Tudom hogy a legtöbb lány nem szereti a tapasztalatlan fiúkat, de ha nekem tini koromban nem jött össze akkor nem tudok mit csinálni.

Tehát tényleg ennyire fontos a lányoknak a tapasztaltság? Ha amúgy szerethető és megbízható személyisége van a fiúnak.

2019. szept. 24. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

De ha nem mozdulsz, nem kezdeményezel, nem vagy magabiztos, akkor csak annyit lát belőle, hogy töketlen vagy.

Vagy mondd el neki, hogy ezért vagy ilyen bizonytalan, mert nincs sok tapasztalatod, vagy vegyél egy mély levegőt és mindent vagy semmi alapon legyél bevállalós.

2019. szept. 24. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Inkább csak nem jöttél be neki.
2019. szept. 24. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

ennyiből nem lehet semmit mondani.

Senki nem tudja mit beszlégettetek, te milyen ember vagy, a lány milyen , stb stb stb millió dolog lehet...

2019. szept. 24. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vissza sem ír??? Egy társkeresőn, bármilyen fórumon tucatnyi (vagy több) levelet kap minden nő naponta, ne ebből indulj ki. Nem a tapasztalatlanságod nem tetszett neki, hanem valami más, de ezt lehet sosem tudod meg. Ne add fel, nem ír vissza, nem ír vissza, a kerék attól még forog tovább, próbálkozz másoknál újra és újra.

Tudod mi különbözteti meg a sikeres embert a vesztesektől? Mindkettő útja rögös, de a sikeres ember ha kell ezredszer is feláll és megy tovább a célja felé.

2019. szept. 24. 12:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Találkoztuk már élőben, nem neten ismertem meg. Ezért nem értem miért nem ír, mert élőben úgy tűnt mintha kellenék neki.
2019. szept. 24. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyáltalán nem zavar, ha valaki tapasztalatlan. Ha töketlen, akkor pedig akár lehet tapasztalt is, nem lesz vonzó.
2019. szept. 24. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 Sokszor előfordul az ilyesmi.. végülis leszűrheted azt a tapasztalatot az egészből, hogy a társkeresés sajnos nem mindig ilyen egyszerű, fekete-fehér, ahol vagy kellünk valakinek, vagy nem.. vannak kompromisszumok, meg bizonytalan emberek, társfüggők, akik átmenetileg akarnak egy kapcsolatot, aztán meggondolják magukat. Érdemes levonni azt a tanulságot az egészből, hogy az elején nem bízhatsz minden emberben, van aki az elején jónak tűnik, aztán csalódást okoz.
2019. szept. 24. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!