Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb pasinak miért a könnyen kapható lányok kellenek inkább? Vagy srácok ti hogy vagytok vele? Mert én lány vagyok, és az a tapasztalatom, hogy inkább ezeket a lányokat választják a pasik.
A könnyűvérű lányok párkapcsolatra alkalmatlanok, ez a férfiak nagy többségének véleménye.
Ezért barátkoznak és akár dugnak velük persze, de rendes férfi rendes párkapcsolatra nem fogja elfogadni, ezért az állítás hamis
Tehát nem, nem őket választjuk, pont hogy nem, párkapcsolatra legalábbis biztosan nem
Kivétel ha a férfi ostoba, vagy nem tud róla hogy a nő ribi, ezért választja, de tudatosan sosem választunk ilyen nőt
Ameddig egy kérdést nem lehet minősíteni, illetve magát a kérdezőt sem, addig ez az oldal az internet legalján marad. Továbbá, ameddig a kérdezőről nem derül ki, hogy egyáltalán fiú vagy lány és főleg mennyi idős, addig itt minden tizenéves írkál össze-vissza, Te mneg kapod a lehúzásokat, ha nem úgy válaszolsz, ahogy neki tetszik. Felettébb meggondolandó, hogy bizonyos témákban 18 év alatt ellenőrizetlenül írhat bárki.
Itt most nem a jelen Kérdezőre gondolok, ne értse magára, hanem a #22-es hozzászólásra reagáltam.
#23-as vagyok #24-re
Igen, ezek nagyon hasznos új funkciók lennének és sok esetben, értelmét nyerni ez az egész.
Már belefáradtam a körítésbe, hogy “hátha lesz valmi”… ha nincs semmi a második randin se, akkor automatikusan friendzone.
47F
"Olyan, hogy “könnyen kapható lány” nincs, legfeljebb a jóképű férfiaknak…"
Én is úgy tapasztalom hogy csakis a jobban kinéző férfiak kiváltsága hogy a nőket könnyen és nehezen kapható kategóriákba bontsák szét.
A többiek számara egyetlen szóba jöhető kategória létezik: amelyik szóba áll velük, és azt is dög nehéz megkapni
Érdekes nekem például még egy nő sem adta magát könnyen
Alapból rossz ez a hozzáállás,hogy valaki könnyen vagy nehezen "kapható".
Hasonló a hasonlóval, ha valaki szeret szexelni, az nyilván olyannal akar együtt lenni aki szintén szeret.
Szeretkezni úgy jó ha mindkettőnek egyformán jó, és pont olyan öröm adni mint kapni.
Én se könnyen, se nehezen kapható lánnyal nem jönnék össze, csak olyannal, ahol kölcsönös vonzalom van. Ha a másiknak nem akarja az együttlétet, csak hagyja, hogy megtörténjen, az csak olyan mint egy maszturbálás, amihez egy másik ember testét használom. Ha pedig mindketten akarjuk a dolgot, akkor igazából mindegy, hogy az első vagy a századik randi után kerül rá sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!