Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb pasinak miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb pasinak miért a könnyen kapható lányok kellenek inkább? Vagy srácok ti hogy vagytok vele? Mert én lány vagyok, és az a tapasztalatom, hogy inkább ezeket a lányokat választják a pasik.

Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 12:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
51%

A könnyűvérű lányok párkapcsolatra alkalmatlanok, ez a férfiak nagy többségének véleménye.

Ezért barátkoznak és akár dugnak velük persze, de rendes férfi rendes párkapcsolatra nem fogja elfogadni, ezért az állítás hamis

Tehát nem, nem őket választjuk, pont hogy nem, párkapcsolatra legalábbis biztosan nem

Kivétel ha a férfi ostoba, vagy nem tud róla hogy a nő ribi, ezért választja, de tudatosan sosem választunk ilyen nőt

2021. aug. 10. 18:00
 22/32 moozygoo ***** válasza:
19%
Imádom ezt az oldalt, nullába pontoztak csak mert nem jönnek be a könnyűvérű nők ahogy a kérdező állítja :DDDD
2021. aug. 10. 18:27
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig egy kérdést nem lehet minősíteni, illetve magát a kérdezőt sem, addig ez az oldal az internet legalján marad. Továbbá, ameddig a kérdezőről nem derül ki, hogy egyáltalán fiú vagy lány és főleg mennyi idős, addig itt minden tizenéves írkál össze-vissza, Te mneg kapod a lehúzásokat, ha nem úgy válaszolsz, ahogy neki tetszik. Felettébb meggondolandó, hogy bizonyos témákban 18 év alatt ellenőrizetlenül írhat bárki.

Itt most nem a jelen Kérdezőre gondolok, ne értse magára, hanem a #22-es hozzászólásra reagáltam.

2021. aug. 11. 09:33
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
#23: Nem a 22-es vagyok, de egyetértek veletek. Páran már többször felvetettük, hogy bár ez egy alapvetően anonim oldal, de valamiféle szűrőt jó lenne használni. Pl. a születési évet és a nemet legyen kötelező megadni a regisztrációkor és ha valaki ezek alapján valamilyen témában nem jogosult kérdést kiírni vagy válaszolni, esetleg értékelni, akkor ne is tehesse meg. Pl. ha én ide kiírok egy kérdést, amiben a 30-40 közötti férfiak válaszát várom, akkor csak ők tudjanak válaszolni és értékelni. A másik szerintem pozitív változtatás lenne, ha a kérdező maga dönthetné el, hogy szeretne értékelést a kérdése alatti válaszokra vagy sem. Ez eldöntendő kérdéseknél lenne hasznos, pl. "milyen alkatú nők jönnek be neked?" Itt igazából minden válasz hasznos.
2021. aug. 11. 10:28
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

#23-as vagyok #24-re

Igen, ezek nagyon hasznos új funkciók lennének és sok esetben, értelmét nyerni ez az egész.

2021. aug. 11. 11:26
 26/32 anonim ***** válasza:
27%
Olyan, hogy “könnyen kapható lány” nincs, legfeljebb a jóképű férfiaknak…
2021. aug. 15. 07:22
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Már belefáradtam a körítésbe, hogy “hátha lesz valmi”… ha nincs semmi a második randin se, akkor automatikusan friendzone.

47F

2021. aug. 15. 17:58
 28/32 anonim ***** válasza:

"Olyan, hogy “könnyen kapható lány” nincs, legfeljebb a jóképű férfiaknak…"

Én is úgy tapasztalom hogy csakis a jobban kinéző férfiak kiváltsága hogy a nőket könnyen és nehezen kapható kategóriákba bontsák szét.

A többiek számara egyetlen szóba jöhető kategória létezik: amelyik szóba áll velük, és azt is dög nehéz megkapni

Érdekes nekem például még egy nő sem adta magát könnyen

2021. aug. 15. 23:58
 29/32 anonim ***** válasza:

Alapból rossz ez a hozzáállás,hogy valaki könnyen vagy nehezen "kapható".

Hasonló a hasonlóval, ha valaki szeret szexelni, az nyilván olyannal akar együtt lenni aki szintén szeret.

Szeretkezni úgy jó ha mindkettőnek egyformán jó, és pont olyan öröm adni mint kapni.

Én se könnyen, se nehezen kapható lánnyal nem jönnék össze, csak olyannal, ahol kölcsönös vonzalom van. Ha a másiknak nem akarja az együttlétet, csak hagyja, hogy megtörténjen, az csak olyan mint egy maszturbálás, amihez egy másik ember testét használom. Ha pedig mindketten akarjuk a dolgot, akkor igazából mindegy, hogy az első vagy a századik randi után kerül rá sor.

2021. aug. 16. 00:32
 30/32 anonim ***** válasza:
Mert valószínűleg rájön hogy egy barátnő jelölt többet akar szexnél mint egy könnyűvérű nő plusz azzal talizik párszor nincsenek nagy igényeik elvárásaik elég ha ritkán taliznak vagy néha és akkor is csak szex.
2021. szept. 17. 06:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!