Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A randivonal oldal milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randivonal oldal milyen egy lány számára? Fizetni kell mik a tapasztalatok az oldallal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
18 l
2019. okt. 1. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Első ránézésre olyan, mint a többi. Kapsz 100 levelet, aztán lehet panaszkodni, hogy a férfiak bunkók, buták, csak szexre hajtanak és milyen nehéz ismerkedni.
2019. okt. 1. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Nem rossz szerintem ,én előfizettem bár én idősebb vagyok.

A fizetossége miatt kevesebb a kamu profil ott.

2019. okt. 1. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jól lehet vele egót növelni, kapsz majd száz levelet, hogy milyen szép vagy és 3 óra elteltével már érzed is magadon hogy te csak is a legjobbat érdemled.

Amúgy meg ugyanolyan mint a többi, lesz csomó jelentkező akiből kedvedre válogathatsz és ennyi.

2019. okt. 1. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
24%
18 évesen társkereső oldalra akarsz regisztrálni??? Jééééézusom, hova süllyed ez a világ!
2019. okt. 3. 14:02
 5/5 Adri+ ***** válasza:
0%

Szükségtelen elfogadnod ezt az oldalt.

Túl sok a kamu profilos, meg a szexMacine, meg a futtató is.

Ritkábban fordulnak ott is elő a rendes emberek : szerintem.

Inkább ismerkedjünk meg szerintem.

Nekem a Creol és vagy a Giantess Csajok jöttök be leginkább.

A deshoxto thaj bishushov között, san bishefta thaj trinvardesh

között viszont már keményen meg szükséges dolgozni Értem.

Szép napot kívánok Mindenkinek :

Taves bachtalo thaj Lashi dyes :

Adri+

2019. okt. 13. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!