Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tapasztalatlan, béna pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatlan, béna pasinak mennyi idő kell hogy ne legyen béna a szexbe?Tőbb év kell hozzá?

Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokmindentől függ. Mindenki más ütemben tanul és fejlődik, sokat számít a partner/partnerek is.
2021. jan. 18. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Ez így kevés. Mit takar, hogy béna? Van kitől tanulni?
2021. jan. 18. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Mármint miben tapasztalatlan? A szexben vagy úgy a párkapcsolatban általánosan?

Én az elején bénáztam elég sokat, nem nagyon akart összejönni a dolog, a csajom ráadásul nagyon "erőltette, siettette" az egészet ez további frusztrációt okozott. Aztán egyszer egy kevésbé józan este "megtört" a jég és utána ment minden.

Szóval ez egyénfüggő szerintem. De nem kell több év, próbálkozni kell és kész. Az első alkalmak viszont szinte tuti nem lesznek túl jók, bár van akinek egyből megy.

2021. jan. 18. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Én nem tartom magam bénának, de az első alkalom nem volt valami túl számottevő :D

Azóta öszecsiszoódtunk és olyanokat kefélünk, hogy alig bírom!

A titka a sok gyakorlás, olyan mint a íjégkorcsolya!

2021. jan. 18. 21:46
 5/10 Károly farkasok ***** válasza:
86%
Semmi más nem kell hozzá csak megfelelő partner.
2021. jan. 18. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha van normális partnered és sokat együtt vagytok akkor max 1 hónap és sinen vagy.
2021. jan. 18. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Sokat segít, ha őszintén, nem kritizálva elmondod, hogy mi nem jó, és megkéred rá, hogyan csinálja, hogy neked jó legyen, kicsit iranyítgatod, de nem piszkálva, magaslóról stb. Ha szeret, akkor igyekezni fog, és alkalomról alkalomra jobb lesz. Meg adj neki visszajelzéseket, szóban is, meg a testeddel is, ne csak feküdj, mint egy jégcsap, hogy ez nem jó.
2021. jan. 18. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Öt hónap, heti 5 szex esetén, állandó partner(ek)el.
2021. jan. 18. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
5 év, 321 nap.
2021. jan. 19. 00:11
 10/10 anonim ***** válasza:
1-2 hónap
2021. jan. 19. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!