Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randiznál olyannal aki úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál olyannal aki úgy hív el, hogy nem szervez tervez semmit randira?

Figyelt kérdés

Mégcsak nem is gondolkodik azon hova mennénk mit csinálnánk, milyen körülmények közt mutatkozna be, semmilyen energiát nem tesz az egészbe. Csak megkérdezte találkozom e vele irtam igen aztán meg még rám háritaná hogy én mondjam meg hova mennék.

Semmit nem tervez hogy mivel akarna levenni a lábamról, vagy mit szeretne magából bemutatni, hogyan udvarolna ami az ő stílusa lenne, vagy a kedvenc helyei ahova szivesen beavatna, vagy megmutatna ezt azt egy kis szeletet magából, hanem tervezzem meg én a saját randimat "magamnak"

Netán udvaroljak is magamnak? Kérjek ki egy asztalt kisviraggal esetleg borral én? Hivjam meg én őt moziba, tárlatra akármire? Vigyem el én őt sétálni fogjam meg a kezét és adjam neki át a pulcsim ha fázik?

Az ilyen készpicsa melegmálé sültgalambot váró pasit jobb ha ignorálom tiltom szerintem?

#incel #egyszerű emberek #málék
2023. márc. 10. 11:02
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
91%
#40! Nyugi, ő már rég átgondolta, hogy az első napot nélküled képzeli el, csak nem akar megbántani, mert látja, hogy orvosi eset vagy.
2023. márc. 10. 11:55
 42/55 A kérdező kommentje:
41 a gyerekeim lehet a neten fognak hazasodni is meg nemi életet is élni. Szal majdanán lehet ez lesz az alap:D és letöltenek majd vmi gyereket a netrol ha akarnak:D
2023. márc. 10. 12:00
 43/55 A kérdező kommentje:

Lehet offolt tényleg😭

Vagy talán gondolkodik a randin hogy legyen és nehezen megy mert nincs mivel

De utálom magam ilyenkor tényleg. Nem érdemli meg.

2023. márc. 10. 12:04
 44/55 anonim ***** válasza:
91%

nehezen megy mert nincs mivel

Ne haragudj, de te se az eszedről vagy híres.

2023. márc. 10. 12:06
 45/55 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy ráírt egy jobb nő, akivel ráadásul beszélgetni is tud.

Lehet, hogy én...? 🙀

2023. márc. 10. 12:09
 46/55 A kérdező kommentje:

Lehet az a baj, hogy nekem viszont van. Nem együgyű pasikra vágyom. Ha rám bízza az irányítást teljesen, és nem férfi hanem kutya aki követ ahova én akarok menni, es csak asszisztál, igenember, az nekem nagyon kevés lesz. Annyira kevés hogy még kihasználni se kéne. Nagyon nem birom a jellemteleneket.

Olyan csúnyákat írok hogy inkább lépek innen. Tényleg furdal a lelkiismeret, mert jóembernek tűnik:(

2023. márc. 10. 12:13
 47/55 A kérdező kommentje:
46 szerintem gyorsqn visszapaszolnád nekem. De ám ha neked ez pálya, megegyezhetunk:D
2023. márc. 10. 12:14
 48/55 anonim ***** válasza:
85%
Ferfi kerdezo kamu not adva elo..
2023. márc. 10. 12:48
 49/55 A kérdező kommentje:

Egy férfi hol vetyengene azon hogy randin le van degradálva vagy nem?

Hirtelen kicsit túlhisztiztem szerintem. Vagy nem..:D

Lapozhatunk.

2023. márc. 10. 12:59
 50/55 anonim ***** válasza:
85%
Igenis, őrmester asszony! ;)
2023. márc. 10. 13:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!