Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyannal aki úgy hív el, hogy nem szervez tervez semmit randira?
Mégcsak nem is gondolkodik azon hova mennénk mit csinálnánk, milyen körülmények közt mutatkozna be, semmilyen energiát nem tesz az egészbe. Csak megkérdezte találkozom e vele irtam igen aztán meg még rám háritaná hogy én mondjam meg hova mennék.
Semmit nem tervez hogy mivel akarna levenni a lábamról, vagy mit szeretne magából bemutatni, hogyan udvarolna ami az ő stílusa lenne, vagy a kedvenc helyei ahova szivesen beavatna, vagy megmutatna ezt azt egy kis szeletet magából, hanem tervezzem meg én a saját randimat "magamnak"
Netán udvaroljak is magamnak? Kérjek ki egy asztalt kisviraggal esetleg borral én? Hivjam meg én őt moziba, tárlatra akármire? Vigyem el én őt sétálni fogjam meg a kezét és adjam neki át a pulcsim ha fázik?
Az ilyen készpicsa melegmálé sültgalambot váró pasit jobb ha ignorálom tiltom szerintem?
Tökre értelek, Kérdező. Elhív, de azt, hogy hova, azt már találd ki te. Ennek semmi értelme.
És igen, itt jön az, hogy sok férfi kedvesnek és figyelmesnek gondolja magát azzal, hogy "hát nekem mindegy, ahova te szeretnéd". De ez valójában tutyimutyiság vagy rosszabb esetben lustaság, nemtörődömség.
A határozott férfi szexi! Ha az tmondja, hogy ő arra gondolt, hogy sétáljunk a korzón, az is program, teljesen okés, a lényeg, hogy volt BÁRMI ötlete. De még ha egy olyan programra is visz el, ami nekem eléggé nem a világom, még akkor is előrébb vagyunk, mintha egyyszerűen csak odadobná, hogy "találd ki te".
És ezt nagyon sok férfi nem érti, pedig nem olyan bonyolult. :/ Már eleve az "elhívlak" szóban benne van, hogy ki adja a programot..
És természetesen ez azt jelenti, hogy én is el fogom hívni őt randira, ha egy olyan programot akarok amit én dobok fel.
"Ha figyelmes lenne akkor legalább agyalna tervezne készulne izgatottan.szeretne vmit." ---> ez vicces :D
Azt áruld már el, hogy ez első randi??
Mert ha első randi akkor az amiket elvársz azoknak a 99%-a felesleges és nem várható el.
Első randira max azt tervezem meg, hogy hova üljünk be egy sütire vagy kávéra...semmi mást.
És a randi már 2 emberen múlik, ami arról szól, hogy megismerjék egymást.
Na megvan a válasz.
Az ilyenek nem úgy randiznak hogy végre megtaláltam talán ő lesz az, érte eldobok mindent, meg kell hódítanom mindenképpen, hanem az ilyenek ugy randiznak hogy na egy a sokból táncsak lesz vmi végre, ha nem meg nem.
Oh, te vagy az megint...?
"az ilyenek"?
Az ilyenekkel szerintem ne is randizz. Az ilyenek jobban járnak, ha ne visznek el téged sehova.
"érte eldobok mindent" Máris...??? Picit lehet sokat képzelsz magadról, nem?
Szerintem nem ártana olyanokkal randizni aki úgy kéne is. Akivel izgatottan várod hogy eljön. Meg ilyenek.
De akkor be vagyok már tájolva legalább. Hogy valaki hozzámcsapodik unalmában sétálni mert nincs jobb dolga éppen. Biztos padlót fogok fogni ilyentől:D
Basszus.
Bocs, de te kinek hiszed magad? Valami királylánynak, akiért küzdeni kell? Szerencsétlen még csak beszélget meg elhívott egy randira. Abban se biztos, hogy ő egyáltalán akar-e tőled valamit. Te meg már ott tartasz, hogy vegyen be ostrommal, mint valami kib.aszott várat, és bizonyítsa, hogy méltó őfelségére.
Ha a srácnak van egy pici emberismerete, akkor nem lesz randi. Vagy pár szex maximum, amíg talál valami normális nőt, akinek nincsenek ilyen tévképzetei.
Azt hittem a pasik ugy randiznak hogy válogatnak is elotte. Es nem ráböknek egyre csak:D
Es a kis tökfej még győzköd arrol h nem kalandot keres, mert most azt hiszi az a bajom h nem venne komolyan es azért nem ad bele semmit:D.
De már megvan miert nem:D
"Első randira max azt tervezem meg, hogy hova üljünk be egy sütire vagy kávéra...semmi mást."
Ez amúgy már bőven elég. Én (12) pont azt írtam, hogy van aki konkrétan ott a helszínen dobja fel találkozáskor, hgoy "na, hova menjünk?". Magyarul elképzelése sincs mit akar cisnálni, addig jutott el, hogy találkozunk, de ennyi. Ha megvan, hogy "én arra gondoltma id eüljünk be" akkor az már teljesen okkés, ez már megfelel annak, hogy elhívsz valahova.
Most írja hogy komoly kapcsolatot keres.
De nekem nem ez a bajom.
Hanem hogy együgyű akkor. Ó édes istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!