Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vegaként vagy vegánként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegaként vagy vegánként randiznál vagy akár össze is jönnél olyannal, aki tetszik, de eszik húst?

Figyelt kérdés

2022. júl. 31. 00:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Igen. Nem célom semmilyen felfogásomat ráerőszakolni másra. Ezt sok vega/vegán is elsajátíthatná.
2022. júl. 31. 00:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem úgy értettem, hogy rá akarja erőszakolni az életmódját másra, hanem hogy alapból ez alapján választ párt. Megérteném, mert elvek vannak mögötte, és nekem is fontosak bizonyos elvek párválasztásnál. Csak kicsit szorongok, mert egy vegán férfi tetszik és kíváncsi vagyok, hogy hogyan gondolkoznak más vegák/vegánok.
2022. júl. 31. 00:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte teljesen növényi étrenden vagyok, de nálam nem elvi kérdés, nem szeretem a húst, a tojást sem mindenben, és tejérzékeny vagyok. Úgyhogy nekem nem lenne baj. :D Viszont szerintem kérdezz rá a pasinál, hogy nála pontosan mit takar a vegánság, mert lehet, ő pont egy vérvegán.
2022. júl. 31. 01:01
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

Személy szerint nem; nem valami nagy elvi hősiességből vagyok vegán, hanem azért mert elemi szinten undorodom a nyers hústól. Ha a párom húst enne, akkor tele lenne nyers hússal a hűtő, a közös késeinkel, a közös vágódeszkánkon kéne felvágnia a húsokat, és a közös csapba kéne megmosnia, plusz a szaga bejárja az egész lakást, amíg főz.

Lehet erre azt mondani hogy beteges, de ez van, undorít.

2022. júl. 31. 01:29
 5/11 anonim ***** válasza:
11%

A vegetáriánus az csak úgy van vele, hogy „jajj, szegény cuki állatok, sírnak meg folyik a vér, jajj nee, így nem is tudom megenninőket, KIVÉVE A HAL, GYERE TE MOCSOK, FELZABÁLLAK!!”

Ellenben a vegán az egy komoly szemlélet, ami minden állatot érző lényként tekint, akinek biztosítani kell az embermentes szabadságot a természetben. Tehát nem arról szól, hogy mit eszik, hanem az élővilág magasztalásáról, megmentéséről, ember nélkülivé tevésétől. Tehát az állattartás is bűn egy vegánnál, pl marhákat is kiengednék a nagyvilágba, stb. Az a vegán, aki kutyát tart, az nem vegán, hiszen egy ember által megformált, elkorcsosított, természetben életképtelen állatot vesz magához, aminek a szemlélet szerint nem szabad léteznie... és a legundorítóbb, mikor valaki vegánnak vallja magát, kutyát tart, és vegánként etet egy ragadozót...

2022. júl. 31. 07:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Én vega vagyok, sosem volt még vega csajom.
2022. júl. 31. 07:50
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Én eszem húst (N) párom nem (F) - nem divatból, hanem egészségügyi okokból. Nincs ezzel semmi gondunk. Mivel készítek a hús mellé mindig zöldséget, köretet, főzeléket, a kajánk is rendben.
2022. júl. 31. 09:24
 8/11 A kérdező kommentje:

Ő az állattartás miatt nem eszik ilyeneket, erősen kétlem, hogy ennyire szélsőséges, mint az 5-ös, szerencsére.

Inkább elvekre gondoltam a kérdésemben, most én se szeretek bizonyos ételeket, nyilván nem tolom másra, de ez inkább egyéni ízlés kérdése, mint elven alapuló életmódé. Nem az egyéni ízlésre gondoltam.

Azért köszi a válaszokat.

2022. júl. 31. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:
39%
Ha bevállaljátok, hogy akár egy életen át kétfelé főztök, akkor hajrá.
2022. júl. 31. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Vega vagyok, mindig is olyanokkal voltam kapcsolatban, akik esznek húst. A közös étkezésekkel soha nem volt probléma. Olyannal viszont nem tudnék együtt lenni, aki nem tudja ezt 100%-ban elfogadni, és folyamatosan próbál meggyőzni. Sajnos ilyen ismerőseim is vannak, pedig az ő életüket annyira sem befolyásolja az étkezésem, mint a páromét.
2022. júl. 31. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!