Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randiznál olyannal aki úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál olyannal aki úgy hív el, hogy nem szervez tervez semmit randira?

Figyelt kérdés

Mégcsak nem is gondolkodik azon hova mennénk mit csinálnánk, milyen körülmények közt mutatkozna be, semmilyen energiát nem tesz az egészbe. Csak megkérdezte találkozom e vele irtam igen aztán meg még rám háritaná hogy én mondjam meg hova mennék.

Semmit nem tervez hogy mivel akarna levenni a lábamról, vagy mit szeretne magából bemutatni, hogyan udvarolna ami az ő stílusa lenne, vagy a kedvenc helyei ahova szivesen beavatna, vagy megmutatna ezt azt egy kis szeletet magából, hanem tervezzem meg én a saját randimat "magamnak"

Netán udvaroljak is magamnak? Kérjek ki egy asztalt kisviraggal esetleg borral én? Hivjam meg én őt moziba, tárlatra akármire? Vigyem el én őt sétálni fogjam meg a kezét és adjam neki át a pulcsim ha fázik?

Az ilyen készpicsa melegmálé sültgalambot váró pasit jobb ha ignorálom tiltom szerintem?

#incel #egyszerű emberek #málék
2023. márc. 10. 11:02
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
92%

"kepzeld el hogy van egy nő aki valahogy megfogott téged. Alog latsz esélyt h igent nondana. Alig mersz kozeledni. De megteszed. izzadsz hebegsz habogsz. És aztán igent mond a randira!

Aki neked KELL akiert izzadtál, aki esélyt adott!"

Te most a társkeresőn ezt várod el?! Te betegebb vagy, mint hittem.

A társkereső az olyan, mint a használtautó piac. Rengeteg a roncs, van pár megbízható használt, lefutott luxusjárgány visszatekerve, tízmillió kilométerrel. Te meg nem hogy új Jaguart keresel, de egyenesen azt hiszed, hogy te vagy ott a vattaúj Jaguar. 😂😂😂😂

2023. márc. 10. 11:34
 32/55 anonim ***** válasza:
88%

😂Ez valami hihetetlen, hogy te még nem vagy zárton. Igaz, hogy összeomlott az egészségügy.

"Miert nem azzal randiznak aki a sok kozul az egy nekik?" Hát, azzal randiznak. Csak te gondolod magad valami rohadt különlegesnek, neki egy vagy a sok közül.

2023. márc. 10. 11:35
 33/55 A kérdező kommentje:

A kérdés az volt ti randiznátok ilyennel? hát úgy néz ki ti igen:) ez teljesen jó ha egy férfi nem ad bele semmit csak várja a mannát.

Átengedem :D

2023. márc. 10. 11:37
 34/55 A kérdező kommentje:

32 erre gondoltam igen hogy neten mikor ugy irogat mindenkire esz nelkul egy ember, akkor egy randi nem maga lesz az izgagottan várt csoda. Mikor azt se tudos h kivel fogsz randizni szinte.

Ez jogos amugy valahol.

De en nem szivesen mesélnék olyanokat hogy ugy jottunk össze hogy sétáltunk egy sorház körül:D

2023. márc. 10. 11:38
 35/55 A kérdező kommentje:

De azért megkerdeztem ezt tőle most a sok bizonyítása mellett hogy komolyan akar komoly kapcsolatot meg igy meg ugy, hogy te hogy emlékeznél vissza az első napra?

Nem is a randira vagyok most kivancsi hanem arra van e vmi benne. Van e egyéniség. Van e vmi ami egyedi. Ami ő esetleg

2023. márc. 10. 11:42
 36/55 A kérdező kommentje:

33 azt se tudja ki vagyok bakker. Irtam hogy netes semmi!

Majd megismer ha megismer ki vagyok en:D

2023. márc. 10. 11:43
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

ugy jottunk össze hogy sétáltunk egy sorház körül:)

Mi a férjemmel úgy jöttünk össze, hogy egy budai Mekiben találkoztunk, elsőre oly zavarban voltam, hogy enni nem is kértem, csak egy ice teát és a hazaúton a kocsiban jöttem rá, hogy ott ültem, beszélgettem vele két órát, na most már marha éhes vagyok:)

Másodjára ugyanez a Meki, most már ettünk is és utána a sorház környékén sétáltunk - lakótelepi környezet volt - és fagyiztunk. Aztán ott a lakótelepi padon összegabalyodtunk, szerencsénk, hogy nem hívtak ránk rendőrt közszeméremsértés miatt azon a gyönyörű nyári estén:)

Szóval szerintem nem a körítésen múlik.

2023. márc. 10. 11:46
 38/55 anonim ***** válasza:
85%

"De en nem szivesen mesélnék olyanokat hogy ugy jottunk össze hogy sétáltunk egy sorház körül:D"

Igazad van, sokkal jobb lesz ez: Az exem épp kib@szott a pusztán a kocsiból, amikor jött apád, a hős, aki egy rúgással leterítette az exet. Utána eltörte az állkapcsát, meg átszúrta a lépét, csak hogy tudja hol a helye. Ezért mondjuk bevitték 10 napra, de mindenkit lefizetett, így kiengedték. Látod, Pistike, milyen rendes ember apa! Amikor rendesen leadom neki a pénzt, ami összejött az esti k.rválkodásból, sose ver meg! Jó, néha megszalad a keze, ha szerinte úgy néztem Józsira, pedig nem is fizetett. Na, de csak féltékeny, mert én vagyok neki a minden! Szerelmes belém. És izgalmas vele az élet, nem úgy mint az uncsi osztálytársaidnál. Na, mondjad, kinek engedte még meg a rendőr bácsi, hogy beüljön a rendőrautóba, amikor sírtál, mert megbilincselték apát? Na, ugye?

Kérdező! Minek bonyolítod. Neked csak pszichopata genszter kell, fölöslegesen áltatod magad.

2023. márc. 10. 11:51
 39/55 A kérdező kommentje:

Persze hogy nem a koritésen. Az egyéniség számítana.

De olyan akinek.lila ..ja nincs arrol amikor elhív egy nőt hogy akarná levenni a lábáról, nem tudhatom hogy e mögött egy bugyuta egyéniség lakozik e talán vagy mi ez a belépés?

"Kislányom hát apádat ugy ismertem meg hogy csak sétálni akart mert nem tartott többre, és azt is úgy, ha jófej voltam vele, akkor hívott csak meg kávéra, és jófej voltam megérdemeltem a kávét! Infláció volt akkoriban:D meg kellett gondolni hogy a nagy őnek meg almaink nőjének mit nyújtunk, mert ha nem adja be a derekát sírás lesz a vége mert sok az axxxszáz ft:D"

(Gyerekek, hát még mindig gondolkodnia kell azon ő hogyan képzelne el egy első napot.)

Feladom nekem ez nem szint sajnos.

2023. márc. 10. 11:51
 40/55 anonim ***** válasza:
85%
Azt fogja mesélni, hogy társkeresőn jöttetek össze. Az nem ciki?
2023. márc. 10. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!