Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyannal aki úgy hív el, hogy nem szervez tervez semmit randira?
Mégcsak nem is gondolkodik azon hova mennénk mit csinálnánk, milyen körülmények közt mutatkozna be, semmilyen energiát nem tesz az egészbe. Csak megkérdezte találkozom e vele irtam igen aztán meg még rám háritaná hogy én mondjam meg hova mennék.
Semmit nem tervez hogy mivel akarna levenni a lábamról, vagy mit szeretne magából bemutatni, hogyan udvarolna ami az ő stílusa lenne, vagy a kedvenc helyei ahova szivesen beavatna, vagy megmutatna ezt azt egy kis szeletet magából, hanem tervezzem meg én a saját randimat "magamnak"
Netán udvaroljak is magamnak? Kérjek ki egy asztalt kisviraggal esetleg borral én? Hivjam meg én őt moziba, tárlatra akármire? Vigyem el én őt sétálni fogjam meg a kezét és adjam neki át a pulcsim ha fázik?
Az ilyen készpicsa melegmálé sültgalambot váró pasit jobb ha ignorálom tiltom szerintem?
Nem arrol van szó hogy luxusétterem vagy parki séta hülyegyerek.
Hanem hogy semmi ötlete terve nincs az ilyeneknek egy nőhöz. Egy nullák ész nélkul?
"Akiknek még az sincs meg hova vinne el egy nőt szivesen hogy bemutatkozhasson neki az ő stílusában, annak mi van meg egyáltalán?"
Hát én azt szeretném, ha megbeszélnénk, hova megyünk, nem azt, hogy majomkodjon a kedvenc helyén.
Lehet, hogy teszetosza, de az is lehet, hogy csak figyelmes akart lenni. Alapvetően én is egyetértek veled és szeretem, ha van annyi kezdeményező készsége, hogy megszerveze egy randit, de látod, más nőknek meg más jön be, ő se tudja előre.
Ha azt szeretnéd, hogy ő találja ki és szervezze meg, akkor írd meg neki. Pl. "Lepj meg!" vagy kérdezz vissza, hogy ő hova szeretne menni, mik a tervei. Ha továbbra se veszi a kezébe az irányítást, akkor köszönj el tőle, hogy más a stílusotok, mást keresel.
Ha figyelmes lenne akkor legalább agyalna tervezne készulne izgatottan.szeretne vmit.
Most kerdezem erről mert komolyan átgondolom én inkább ezt a randit egy ilyennel. De mielott lemondom vele még kérdezek róla.
De ugy látom el kezdett erőlködni es megertette miről kerdezem!
Csak mert ettől is féltem már hogy nem erti a kerdést :D
De sikerelmény! Mert átment neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!