Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyannal aki úgy hív el, hogy nem szervez tervez semmit randira?
Mégcsak nem is gondolkodik azon hova mennénk mit csinálnánk, milyen körülmények közt mutatkozna be, semmilyen energiát nem tesz az egészbe. Csak megkérdezte találkozom e vele irtam igen aztán meg még rám háritaná hogy én mondjam meg hova mennék.
Semmit nem tervez hogy mivel akarna levenni a lábamról, vagy mit szeretne magából bemutatni, hogyan udvarolna ami az ő stílusa lenne, vagy a kedvenc helyei ahova szivesen beavatna, vagy megmutatna ezt azt egy kis szeletet magából, hanem tervezzem meg én a saját randimat "magamnak"
Netán udvaroljak is magamnak? Kérjek ki egy asztalt kisviraggal esetleg borral én? Hivjam meg én őt moziba, tárlatra akármire? Vigyem el én őt sétálni fogjam meg a kezét és adjam neki át a pulcsim ha fázik?
Az ilyen készpicsa melegmálé sültgalambot váró pasit jobb ha ignorálom tiltom szerintem?
Ez most a kiskölyök? Szegény, biztos azért bízza rád, mert reméli, hogy te tudsz valami bunkert, ahol nem talál meg az exed😂 A ruháját is válaszd ki te, mindenképpen legyen rajta golyóálló mellény.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Beteg nő vagy te. Hagyd meg a randizást a normális nőknek. Elég ha dugatod magad a bántalmazóddal, az sokkal izgibb😉
Itt esz a fene egész nap, de nem olvasod a kérdéseket. Mondjuk nem meglepő, saját magadon kívül semmi se érdekel, kicsi nárcisz.
Társkeresőn a pasik nem sok választ kapnak, tehát azzal megy randira, aki épp visszaír. Lehet, hogy hónapok óta te vagy az első, aki szóbaállt vele. Persze, hogy lesz ami lesz alapon akkor is elhív, ha amúgy nincs tőled elájulva.
20 kepzeld el hogy van egy nő aki valahogy megfogott téged. Alog latsz esélyt h igent nondana. Alig mersz kozeledni. De megteszed. izzadsz hebegsz habogsz. És aztán igent mond a randira!
Aki neked KELL akiert izzadtál, aki esélyt adott!
Komoly ennyi a nagy sutnivalo hogy setaljunk egy kört a vsrosban vagy nemá autok között megse guzodjunk arrébb vmi parkba?
Minek hivnak el pasik randira úgy nőket hogy hát táncsak lesz valami vagy nem oszt'" jóvanaz."?
Miert nem azzal randiznak aki a sok kozul az egy nekik?
"Szerintem nem ártana olyanokkal randizni aki úgy kéne is. Akivel izgatottan várod hogy eljön. Meg ilyenek."
Te sem úgy tűnsz, mint akire ez igaz a sráccal kapcsolatban.
"Aki neked KELL akiert izzadtál, aki esélyt adott!"
Tehát ő neked nem kell, te csak kegyet gyakorolsz irányába, és ezért téged le kell nyűgözni.
De stegénykém komolyan tervez velem.
Csak hát ennyire futja nála.
Most nem győz kapálózni mert érzi hogy nekem ez nem lesz pálya..
Hívjam meg magam moziba?:D rs akkor ő szivesen asszisztálna hozzá. Neki mindegy, bármit ill mindent, amit csak én akarok. Mert neki dunsztja sincs hogy kell ezt csinálni:D
Szal vigyem el magam sétálni moziba etterembe meg monster showra ő meg velem tart es az a randi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!