Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam az indexen, hogy sokan jönnek dolgozni Magyarországra a fülöp-szigetekről. Lehet, hogy nekünk inceleknek így már jut filippinó nő?

Figyelt kérdés
Talán nekik nincsenek olyan elrugaszkodott elvárásaik, rádásul nem is rossz csajok. Nem jellemző rájuk az elhízás, jó alakjuk van, szép nők vannak köztük.

2023. márc. 9. 16:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
97%
Álljunk meg egy percre - egy éve még az volt az incel exit strategy, hogy hamarosan csak úgy úsztok majd az ide zúduló ukrán menekült szépsegkirálynőkben. Azt mondjátok, mégsem jött el a kánaán? 😱
2023. márc. 10. 09:22
 22/67 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal férfiak fognak jönni többségében egy jobb élet reményében. Ha jön nő, akkor az sem egyedül hanem maximum családdal/férjével fog érkezni. Ne reménykedj, ez nem old meg semmit.
2023. márc. 10. 10:28
 23/67 anonim ***** válasza:
86%

21) tényleg, a nyomorultabbak az invázió másnapján már fenték is a farkukat a bombázás elől menekülő ukrán lányos fantáziákra (kedvesrendes srácok vol.23)

Magyarázták, hogy kezdhetnek rettegni a magyar nők, mert nem tudják majd felvenni a versenyt az éteri szláv szépségekkel, akik nyilván sokkal készségesebbek, alárendeltek, háziasabbak, nincsenek elvárásaik etc. 😂

Amerikai incel körökben a távol-keleti bevándorló nőkre megy ugyanez a f.szverés ugyanilyen indoklással 🤡 nyilván ott is teljes rettegésben vannak a nők emiatt.

2023. márc. 10. 11:42
 24/67 anonim ***** válasza:
34%

Én is incel vagyok és állampolgárságra utazó szép nem európait importáltam már 3-at. Nyugaton élek így még nagyobb a választék. Mindig volt rendszeres szex 3-4 évig amíg el nem váltunk.

Inceltársak. Szedjétek össze magatokat, ne hagyjátok, hogy az arcszerkezetetek határozza meg kik vagytok és milyen életet éltek. Én is búsultam tini korban meg 20-as éveim elején, hogy bezzeg csak a kretén jóképűek kapják meg a nőket, de rájöttem ki lehet játszani a rendszert!

Tegyetek így ti is. Persze kis munka kell. Elsősorban menjetek külföldre, tanuljatok, szerezzetek jó állást és akárhány európán kívüli nőt megkaphattok majd!

2023. márc. 10. 12:51
 25/67 anonim ***** válasza:
95%

24, az incelek nem azt mondogatják, hogy a belső értékeik amúgy jók, csak a külsejük miatt nem tudnak labdába rúgni?

De ha te elváltál, akkor az mindenre utal, csak arra nem, hogy akkora belső értékekkel rendelkeznél...

Tulajdonképpen hagyod magad kihasználni p*na reményében... Miért nem prostiozl inkább, az több tartásról és önbecsülésről tanuskodna, mint ez..

2023. márc. 10. 12:56
 26/67 anonim ***** válasza:
78%

25

“De ha te elváltál, akkor az mindenre utal, csak arra nem, hogy akkora belső értékekkel rendelkeznél...”

Hát miért, vajon miért? Tisztában vagyok helyzetemmel és tudom, max ennyiről álmodhatok, bármilyenek is legyenek a belső értékeim. Szexuális vonzalomnál nagyjából 0-át számítanak a belső értékek. Tehát jobb ha az ember a realitások talaján van és ismeri az opcióit. Nincs semmi morális probléma azzal, hogy szexhez akarsz jutni és megteszed azt ami ehhez szükséges. Van akinek azt kell tennie, hogy mackónadrágba lemegy a legközelebbi klubba vagy bárba és hazavisz valakit, van akinek keményebb munka kell. Most komolyan, miért nem tudod értékelni, hogy beleraktam a kemény munkát és megkaptam a jogos jutalmam? Mi a bajod ezzel? Morálisan és érzelmileg nem lehetsz valami magas szinten.

“ Tulajdonképpen hagyod magad kihasználni p*na reményében... Miért nem prostiozl inkább, az több tartásról és önbecsülésről tanuskodna, mint ez..”

És az a nőre nem vonatkozik? Hagyja magát kihasználni a jobb élet reményében? Az élet, a világ már csak ilyen. Felesleges morálisan számon kérni bármit bárkin mert ha mindenki magába nézne rájönne, hogy ő maga is álszent és rohad belül. Kész.

2023. márc. 10. 13:10
 27/67 anonim ***** válasza:
15%
Mellesleg nem is én akartam válni, nekem jó volt az úgy, csak 3-4 év után a nő is váltana már helyesphasira, ezért megértettem és elengedtem őket.
2023. márc. 10. 13:13
 28/67 anonim ***** válasza:
17%
26, mondom, 0 belső érték. Te házasságról beszélsz, az meg csöppet bőőőőőven több dolgot tartalmaz mint a szexuális vágy. De te leragadtál ennyinél. Kb a Tinder előszobájában vagy miközben egy több éves kapcsolatról van szó:D
2023. márc. 10. 13:16
 29/67 anonim ***** válasza:
3%

"csöppet bőőőőőven több dolgot tartalmaz mint a szexuális vágy"

Jó esetben igen, csak tudod a legtöbb házasság pontosan ennek hiánya miatt megy tönkre. Amikor megszűnik a rendszeres szex, megszűnik a valódi házasság. Többnyire ehz egy folyamat vége, amely akár évtizedekig elhúzódhat, kérdés ki meddig bírja és milyen egyéb tényezők vannak még a melyek esetleg együtt tartanak két embert.

2023. márc. 10. 13:33
 30/67 anonim ***** válasza:
97%
29, hát ezt pont a rossz embernek mondod, pontosan tudom, hogy milyen egy házasság, hogy működik, mi kell hozzá és emiat tpontosan tudom, hogy nagyon felületesen látod csak az egészet.
2023. márc. 10. 13:41
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!