Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam az indexen, hogy sokan jönnek dolgozni Magyarországra a fülöp-szigetekről. Lehet, hogy nekünk inceleknek így már jut filippinó nő?
Nem vagyok femináci ha erre gondoltál. A NORMÁLIS férfiakat kedvelem, jól kijövök velük. Vannak férfi barátaim is, akikkel rendszeresen találkozom. Az incelek nem azok! :D Felszínes, lenéző, akaratos, önző, bunkó, beképzelt, begyöpösödött, okoskodó, hataloméhes, sokszor agresszív emberek. Csak az a jó, amit ők gondolnak, csinálnak. Azt gondolják, nekik alanyi jogon jár mindenből a legjobb, csak azért, mert van egy aprócska kinövés a lábuk között. Okkal nem kellenek nemhogy szép, semmilyen nőnek sem, mert rohadnak belülről! Egyáltalán mit lehetne rajtuk szeretni a semmin kívül? Még a férfiak is kerülni szokták az ilyen embereket. :D
Szóval nem kell a reptéri döglött kutyának sem a fajtád, ezért dugulj el továbbra is! ;)
54) hajrá, ez pont annyit fog segíteni a társkeresési nyomorotokon, mint a tavaly ilyenkor vizionált ukrán menekült lányok 'tömege'.
Biztos vagyok benne, hogy másra sem fognak vágyni, mint hogy a munkahelyükön zargassa őket pár, a saját pályáján is sikertelen kangörcs.
52
Oké, de ugye 3 hónap múlva nem fogsz picsogni megint itt, mert bottal sem piszkáltak meg?
“Úgy hallottam pletyka szinten egyelőre, hogy nákunk a gyárban már lesznek néhányan májustól.”
“Ezek a szép egzotikus lányok rárepülnek majd a szabad férfiakra és mi, incelek kéznél leszünk.”
Ja persze, majd direkt utaznak több ezer kilométert hogy egy közép európai országban össze jöjjenek egy 30-40 éves szűz férfivel aki azt hiszi hogy a párkapcsolatok úgy működnek mint amit a Disney mesékben látott.
Az a baj ezekkel az incelekkel hogy annyira önfeledtek és arrogánsok hogy agyilag szinte egy teljesen más világban élnek, így segíteni sem lehet rajtuk.
59
“ Ja persze, majd direkt utaznak több ezer kilométert hogy egy közép európai országban össze jöjjenek egy 30-40 éves szűz férfivel aki azt hiszi hogy a párkapcsolatok úgy működnek mint amit a Disney mesékben látott.”
Sajnos valóban nem úgy működik mint a mesékben ahol az erényes szegény legénybe beleszeret a gyönyörű hercegkisasszony.
Az ilyen mesés könyveket égetni kellene és az ártatlan hiszékeny kisgyerekekkel ilyen hazugságokat ne elhitetni ami a valóságban lehetetlen.
Hűen ábrázolni a női hipergámiát miszerint a nők csak felfele házasodnak lefele sosem!
Ugyanakkor fiatal korban legfontosabb nekik a szexuális vágy idősebb korban meg az anyagi biztonság.
Az incelek gondja valóban a hibás mesekultuszokon alapulhat, mert azt a hamis világképet alakította ki bennük, ha emberileg és jellemre rendben vannak akkor megkaphatják a szép nőt.
Ezt egyébként én is incelként írom akinek viszont az anyagiakkal összejött kontinensen kívüli nő.
Valahogy úgy kellene a meséket is alakítani, hogy a realitásnak megfeleljen, mindig az izmos lapátállú chadek nyerjék el végül a királykisasszonyt stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!