Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/16 A kérdező kommentje:
Termèszetesen a társkeresèsre gondolok kedves válaszoló… Hogy valaki ugymond a másikat akiröl tudja hogy bukik rá és bármikor megkaphatja, „fèlreteszi“ kèsöbbre …
tegnap 22:48
3/16 anonim 

válasza:

A kérdésem komoly volt, fogalmam sem volt mit jelent ez.:)) Viszont nem, nem kerültem ilyen helyzetbe. Nem hagyom, hogy opcióként kezeljen valaki, és nem ajánlom neked sem. Többet érünk ennél!
4/16 anonim 

válasza:

Ne hagyjad szerintem se, hogy olyan helyzetbe kerülj.
5/16 A kérdező kommentje:
Jaj Bocsi Azt hittem csak viccelödsz… viszont nagyon felemelö amit mondtál ezt megjegyzem :D
tegnap 22:57
6/16 anonim 

válasza:

Jaj és a válasz rá az, hogy te hagyod neki. Érzed, hogy nem 59-50% és mégis vársz rá mikor ír, mikor fog érdeklődni és egyebek. Ne tedd! Ennyi a megoldás.
7/16 A kérdező kommentje:
Èletemben elöször kerültem ilyen kellemetlen helyzetbe, èszre se vettem… ès nagyon megalázó èrzès :/ senkinek sem kívánom. Oh csak kerüljek ki ebböl az èrzelmi spirálbòl de gyorsan ..
tegnap 23:00
8/16 anonim 

válasza:

Első, és harmadik kommentelő vagyok, aki feltette az első, utólag visszaolvasva, butácska kérdést.:)) Van kedves elmesélni, miről van szó? Milyen helyzetbe kerültél? Szívesen meghallgatnálak.
9/16 A kérdező kommentje:
Röviden annyi, hogy nem tudtam hogy felesège van de mégis olykor olykor keresi a társaságom…. Amikor rákerestem a felesègère, olyan szinten sajnáltam ès büntudatom volt, hogy tisztes távolságot tartok töle.. pedig elkezdtem beleszeretni sajnos.. èn hülye bevettem a tùl sok szèpet ès jót…ö meg mindig különbözö mòdon mondogatja hogy így meg ugy majd esetleg a távoljövö tartogathat nèmi közös meglepetèseket… fölfordul a gyomrom az ilyesmitöl..
tegnap 23:11
10/16 anonim 

válasza:

Ahogy a konzerv is a spájzban az alsó polcra. Berakják rosszabb időkre ha már nagyon-nagyon üres a frigó, de valójában nem arra vágynak, csak vésztartalékként van ott.
Legyen önbecsülésed! Ha azt érted tallonba raktak, akkor rakd te is az illetőt a sor végére és ne foglalkozz vele. Lépj tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!