Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye olyan férfinak a nőknél, aki a saját szüleit gondozza, ápolja?
Gyanús hogy rólam lesz szó. Faterom korházba került, és ha hazakerül, nem fogja tudni teljesen ellátni magát. Gondozásra fog szorulni, nem egész naposra, de sok dolog lesz ami alapszükséglet viszont egyedül képtelen lesz elvégezni. Anyámmal együtt vagyunk hárman, így mindig itt leszünk neki, ha valamire szüksége lesz.. Viszont az a kérdés, hogy így hosszútávon lehet eredményesen ismerkedni? Nyilván ez hátráltató tényező, de azért kíváncsi vagyok, főleg annak fényében hogy sosem volt még senkim.
21f
Engedd el a témát.
Nem téged fognak keresni,az biztos.
Manapság ez a lányok szemében már negatív dolognak számít.
Nem tudom a fiatal lányok hogy állnak ehhez, de nekem pozitiv lenne hogy ápolod, nem pedig elmenekülsz, vagy lesz.rod. Mert ez azt jelenti hogy gondoskodó vagy, ami férjként is, apakent meg pláne nagyon előnyös.
De én kis híján az anyád lehetnék.
Mi baja apukádnak? Stroke? Nincs esély a teljes gyogyulásra? Sajnálom, és azert gyogyulást neki!
Igazából erre számítottam, csak kellett a visszaigazolás. Szomorú ez, lehet hogy sokat veszítek vele, lehet hogy nem, de semmiképp sem bánkódok miatta. Ezt a szekeret kell tolni, ezt dobta a gép, ki kell hozni belőle a maximumot így is.
4) Igen, az sajnos, maradandó károsodással. Szellemileg toppon, fizikailag nem.
2) Alulról karcolják a 70et mindketten. Késői gyerek vagyok.
A mai emberanyaggal ezt szerintem is buktad, tesó. De ne bánkódj. Aki emiatt nem ismerkedik veled, hát, azzal amúgy sem érdemes kezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!