Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mostanság mi ez a sok inceles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanság mi ez a sok inceles kérdés?

Figyelt kérdés
Ennyire sokan vannak?
2023. márc. 3. 14:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem hiszem. Szerintem annak az egy kèt incelnek van több regisztrációja.
2023. márc. 3. 14:15
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Az incelek szeretnek sokat foglalkozni a témával, így egy incel is sok kérdést fog feltenni
2023. márc. 3. 14:17
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Van pl a "kis pocakos", onbevallasa szerint170cm/100kg kérdező, ő pl néhány naponta, de akár naponta ír ki ilyen kérdést, egy héten túl pedig már általában ugyanazokat ismétli is. (Gyakori szóhasználat a Brad Pitt imádat, a "patkanybelso" szó használata, az hogy finom meleg ételt rendel, 6-7 sört iszik/nap és tévézik este.) Ő egymaga is rengeteget kérdésért felelős.
2023. márc. 3. 14:18
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
FinomZserbó is durván nyomja amúgy
2023. márc. 3. 14:22
 5/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem ennyire sokan vannak, hanem pár notórius elmebeteg itt.
2023. márc. 3. 14:25
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Jah, nekem is a 3as által írt kispocak jutott eszembe aki lépten nyomon egy tucat kérdésért felelős heti szinten. Annyi, hogy egyik kérdésben másfélmilliót keres, a másikba nem, de ez vszeg csak attól függ épp mennyire van berúgva, általában piálgat gyakorizás közben.

Van vlami Shrek meg Balázska is, de igazából az ő stílusjegyeiket nem ismerem, én csak 14 éve vagyok az oldalon, szóval nem ismerhetek minden őslakost:D

2023. márc. 3. 14:26
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik napi több kérdést írnak ki. Vannak, akiknek több regjük van.
2023. márc. 3. 14:27
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja meg ott a férfitöbbletes csávó is. Neki konkrétan ez a felhasználóneve, hgoy Férfitöbbletes. Vagy legalábbis tegnap ez volt, de felhívtam rá a figyelmét és sztem levette, mert pl a mai ukrán háborús kérdést nem névvel írták ki, de ugyanazok a motívumok térnek vissza benne, szóval esélyesen ugyanaz.

Aztán van az alfás csávó, aki szerint alkoholistnak lenni szexi, férfias.

De egyébként nincsenek sokan, kb 5-8 emberről van szó, de nagyon aktívak és hergelik egymást.

2023. márc. 3. 14:29
 9/29 anonim ***** válasza:
Évek óta sok kérdés van ilyen témábab.
2023. márc. 3. 14:38
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

- Balazska

- Shrek

- férfitöbblet

- 180/130 körülmények áldozata dagadt

- a fitnesz edző mamahotelből

- van 2 idősebb incel 38 éves az egyik

- akkor a szűz lúzer 35 éves

- a prostihoz járó aki szerint egyenértékű azzal mintha kölcsönös vonzalom alapján lenne csaja valakinek

- van még a a mennyi pénz kell 1-1 TikTok nőhöz

Kihagytam valakit ?

2023. márc. 3. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!