Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy mostanság ez a diszkós ismerkedés?
Voltam koncerten egy szórakozóhelyen, utána meg mikor ez véget ért lehetett még maradni, mert volt diszkó utána. Na mondom magamba egye fene, úgy is jó volt a hangulat. De ahogy elnéztem nem igen volt nyitott rám egy csaj se, pedig ronda alak se vagyok, mert netről hoztam már össze randikat.
Direkt kerestem a szemkontaktot, de se kép se hang. Vagy csak lazán oda kéne menni legközelebb és táncolni velük? Nem vagyok egy diszkó patkány, de jól éreztem magam, főleg hogy videodisco volt, mintha egy zenés moziban lettem volna, szóval el voltam magamnak. Bár, ahogy néztem nem csak én voltam ilyen szerencsétlen, hogy nem ment az ismerkedés, így megnyugodtam :D De tervezek még menni persze, mert nem lehet tudni mikor jön össze vmi. Csak már köv alkalommal megpróbálok akkor is odamenni, ha nem nem néznek rám, vagy így necces? Tudom, hogy a lazasagról szól az egész, de nyomulós tahó se akarok lenni, mert az nem az én műfajom. Így tapassztalatokra/véleményekre lennék kíváncsi e téren.
25/F
Szerintem azért necces, mert már 5-10 éve is az volt a felfogás a lányok részéről, hogy szórakozóhelyen minden férfi csak alkalmit keres (pedig ez nem igaz). Éppen ezért a szingli lányok többsége elkerüli ezeket a helyeket. A többi lány pedig "csajos estét" tart, amikor felkeresi ezeket a helyeket. Magyarul, amikor 3-6 fős lánycsapatokat látsz, akkor jó eséllyel mind foglalt... Szerintem egy dizsiben a jelen lévő lányok közül max. 10% szingli (magyarul: 10-ből 1!), de azokra rögtön 5 hapsi jut.
Szóval, nagyon nehéz terep...
33F
Kérdező!
ki húzott el a barátnőivel?
3-as!
A legtöbb férfi alkalmit keres a szórakozóhelyeken. Mit kéne keresniük? A szingli csajok többsége nem kerüli el ezeket a
helyeket.
”Magyarul, amikor 3-6 fős lánycsapatokat látsz, akkor jó eséllyel mind foglalt...”
És?
Kérező!
Ja igen. Az ilyeneket hívják szűzkrvának. Persze, ha egyszerűen, normálisan táncol, akkor nem az, de ha szándékosan felizgatja a palit, akkor már igen.
Hol volt ez a videodisco?
9!
Igen, azóta már klubnak hívják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!