Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírok lányokra és egyik sem ír vissza mi van mostanság?
Ne Facebookon az nem társkereső.
Erre való oldalon próbálkozz kicsit több az esély a sikerre.
Ha a 2000-es években lettél volna húsz éves, kb. 1 óra beszélgetés után telefonszamot kaptál volna a csajoktól, és könnyebb lett volna összehozni randikat is. A lányok sokkal lazábban randiztak, simán belementek.
Más idők voltak azok, akik akkor csajoztak a neten, talán egyetértenek velem abban, hogy a 2000-es évek volt - legalábbis Magyarországon - az internetes ismerkedés fénykora.
Azóta más idők járnak. De nem elkeseredni kell, hanem alkalmazkodni a változásokhoz. Ma is lehet nőt találni a neten, de (szerintem) már nem olyan egyszerű, mint régen.
Meg aztán nem csak neten kell ismerkedni, hanem a világban is.
Hidd el, másnál is ez van.
A netes társkeresés az egekbe verte a fiatal szingli lányok igényeit.
És nem az számít mit írsz. Az számít, hogy minimum 10/8 kinézetű legyél, hogy amikor rápillant a fotódra, egy törtmásodperc alatt eldönti a tudatalattija hogy vonzó vagy-e vagy sem. És ez egyáltalán nem szubjektív, az emberi szépség nagyon is univerzális, főleg egy adott kultúrán belül.
A Facebook nem társkereső. AMúgy miért neten ismerkedsz?
Mifelénk a 25 alatti korosztály 80%-a élőben ismerte meg a párját. Egyetem, buli, munkahely, baráti kör...
Nem feltétlenül erről van szó. Mint említettem, a 2000-es években könnyebb volt a netes ismerkedés, - pl. a chat.hu-ra. gondolok itt - de ez azzal is együtt járhatott, hogy a csajok negatív tapasztalatokat szereztek, pl. kiderült, hogy őrült, perverz fazonok azok, akikkel randiztak. Éppen ezért, a mai generáció már nem ismerkedik/találkozik akárkivel.
Én amúgy most írtam rá nemrég az egyik nőre a közösségi médiában, de vele kommentben váltottam már pár szót, tehát ismert engem valamennyire. Az üzenetemben gondosan megválogattam a szavaimat. Kb. 10 perc múlva a nő válaszolt is, viszonylag részletesen.
Okosan kell csinálni az ismerkedést.
#3-as voltam.
Nem ilyen lelkülettel közelítek felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!