Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ráírok lányokra és egyik sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírok lányokra és egyik sem ír vissza mi van mostanság?

Figyelt kérdés
Olyan problémám van,hogyha ráírok facebookon lányokra ismerkedési szándékkal nem írnak vissza.20 évesen azért szeretnék már egy barátnőt.Régen sikeresebb voltam mindig ha ráírtam lányokra a legelső szerelem is ebből lett azért hiszek benne.De néha van aki visszaír és csak én kérdezgetek tőle ő meg semmit tehát minek ír vissza ha én komolyan gondomom ő meg nem.Manapság másnak is vannak ilyen problémái?Gondolkoztam hogy mi lehet bennem a hiba de nem változtam a régi énemhez képest.Hol tudnék ismerkedni ha nem vagyok a bulizós típusú srác?Akik esetleg együtt vannak most 19-20 éves korosztály ti hol ismertétek meg a párotok?Aki esetleg tud segíteni hogy interneten hogy a legjobb ismerkedni vagy bármi tanácsot tud adni hogyan szerezhetnék komoly kapcsolatot annak megköszönöm!:)

2022. jan. 15. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen uzeneteket olvasatlanul torlom, de tarskereson voltam mar, azzal semmi gond.
2022. jan. 15. 19:52
 12/12 anonim ***** válasza:
97%
A Facebook nem társkereső, semmilyen kötelessége nincs visszaírni csak azért, mert neked már annyira kéne egy nő - gondolom, régebben azért sikerült, mert akkor is a korosztályodban kerestél, most is, és azért 20 éves korukra megérnek annyira a nők, hogy egy ilyen "random ismeretlenül rámírt ez a kan" üzenettől nem pisilnek magul alá. Akkor már inkább társkereső oldal...
2022. jan. 17. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!