Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van még köztetek olyan aki elfogadó tud lenni, és tudja értékelni a belső jó tulajdonságokat? Miért nem találni mostanság egyetlen ilyen lányt sem?
Hosszú lesz, testileg-lelkileg készítsd fel magad egy Tutti-Fruttis Monsterrel.
Vannak rossz tulajdonságaim amitől a lányok kiakadnak.
Nincs önbizalmam és munkám se. Szerintem nevetséges hogy a mai lányoknak ez a 2 dolog kizáró ok.. Persze van aki a féltékenységnek sem örül. :')
Igaz hogy budapesten lakok, de nem bírom a tömeget ezért neten próbálok ismerkedni. Általába ez a 2 ok miatt hagynak ott, vagy egész egyszerűen ők nem akarnak komoly kapcsolatot. (Vagy messze laknak, van párjuk stb.)
Én szeretnék egy lányt, akitől megkaphatom a szeretetet, elfogadást és törődést, nem hazudik a pofámba és nem más fiúkkal foglalkozik a hátam mögött, de egyszerűen nem jön össze... Korban sincs elvárásom szinte, én lehet hogy "csak" 19 vagyok, azt mondják fiatalon élj, az élet nekem nem a bulizás lenne, hanem a boldogság együtt valakivel :)
Én NEM külsőre megyek, persze lehet a lányok pont külsőre találnak rossznak, helyesnek mondanak én nem tartom magam annak, kék szemem van és barna hajam és így ennyivel KB le is írom magam :D
Sok dolog van aki ki tud akasztani, például ha egy lány már volt alkalmiba, kihívóan öltözik és ehhez hasonló dolgok, de próbálok elfogadó lenni és ha valami olyan rossz tulajdonság van akkor segítek változtatni rajta, meghallgatom akinek problémája van, ha kapcsolatba vagyok soha még csak rá sem nézek egy másik lányra se, sose hazudok annak akit szeretek,nem tartom jónak és hazugságra építeni nem is lehet, ha baja van a másiknak szívesen meghallgatom és segítek, megvígasztalom, szeretek ölelkezni/összebújni stb, én az a "kettesbe" fajta vagyok, tehát ha kedvelek valakit és bátorságot veszek elhívni randira, akkor az egy séta lesz a parkba kettesbe, beszélgetés, ismerkedés, ölelés/csók ahogy alakul... Elvileg a lányoknak ez tetszik, igaz hogy sok jót is kaptam már a sok rossz mellé, de akiknek eddig tetszettem ők mind messze laktak illetve olyan lányok akiknek párja van ők is sokat mondják hogy az ilyen fiúk kellenek, én mégse úgy vettem észre :/
A fentiek közül is a "lelkisegélyt" eddig rendszeresen kihasználták, szoktam káromkodni és nem vagyok egy szent srác, viszont ha a barátnőm lenne rosszul vagy szimplán csak a barátnőmmel vagyok akkor érzelmes vagyok, megnyugtatom stb és ezt elég sokan kihasználták, volt aki csak ezért volt velem egy ideig...
Én évek óta próbálkozok, naponta több lányra írok, és néha elég nehéz erőt venni magamon, de egyszerűen nem jön össze.. És már unom hogy folyton csak "majd majd egyszer lesz valakim" és én fussak mindenki után, tudom hogy sok hibám van, de még azok a srácok után is futnak akik nem hűségesek, akik sokkal rosszabbak mint én, én nem értem miért nem lehet egyszer az hogy ne én fussak valaki után.. :/
Tudom hogy a társkereső egy nagyon nagyon "mélyre süllyedt szint" de még ott is fent vagyok, egyszerűen vissza sem írnak, aki igen az is max egyszer...
Lelkileg már nagyon leg alul vagyok hogy egyszerűen nem jön össze semmi, nem tudom elviselni ezt a minden napos magány hogy nincs velem egy lány aki szeretne engem, megkérdezné hogy vagyok vagy megölelne és beszélgetnénk elmennénk valahova stb.. Kiskorom óta nem járok el itthonról sokat, programok meg ilyesmi, de még az is jó lenne, csak nincs kivel.
Mivel élőben nem tudok próbálkozni (hidd el, képtelenség:D) ezért kíváncsi vagyok hogy szerintetek mit csinálok rosszul, vagy csak ennyire szerencsétlen lennék ebbe is?
Nektek van bevált hely ahol ismerkedtek vagy esélyt adnátok valakinek, valami oldal, vagy app?
Válaszokat privátba is elfogadok, mert azt többször nézem(!), köszi ha végig olvastad az Önéletrajzom, és ha már társkeresési problémákat olvastok, szerencsére sok hűséges kivétel van fiúkba és lányokba is akik nem külsőre mennek!;)
Ha nincs munkád, miért kelsz ilyen korán?
HA nincs munkád, miért nem keresel? 🤔🤔
És ne egyből arra menj hogy párkapcsolat legyen 😂😂😂
Előbb ismerd meg, nem egyik napról a másikra megy ez 😂😂
Szinte olyan vagyok mint, te mármint jellemzőkben.
Plusz az én szemem is kék, csak a hajam barnás szőke féleség.
18L
Rossz hírem van.
Én személyiségre olyan fiú vagyok mint te, van munkám, amivel jól is keresek és még így is baromi nehéz párt találni.
Interneten 100-ból 99 vissza se ír és élőben is gyakran visszautasítanak, mert nincs önbizalmam és nem vagyok se jóképű, se magas.
A jó tulajdonságaim csak akkor válnak láthatóvá, ha valaki adna is esélyt, de már az első körben a külsőm miatt kiszűr az összes lány. Pedig annyira nem is nézek ki rosszul és edzek is.
3-as akkor indulunk a gyűrűt megvenni? Esküvőre kiket hívsz?
Viccet félre téve, 3-as és utolsó örülök hogy vannak még hozzám hasonlóak.
3-as remélem azért lelkileg bírod és nem bántanak meg ilyesmi, aki egy kicsit megfelel ezeknek és nem olyan mint a többi az a szemembe egy Igazán jó lány, sajnos túl ritka, az ilyen lányokat kell értékelni, remélem én is találok egy ilyen lányt :I
Utolsó: igen én is edzegettem fogyni akartam (itthon) ami sikerült is, az evés kb minden örömöm szóval már megint felszedtem egy kicsit :D De nem a külső a lényeg, ha külsőre tetszenénk valakinek de belsőre nem, az megint nem ér semmit se.. :)
Hello ^^
Hát persze, hogy van!
A gond az viszont, hogy
1. Túlságosán akarsz valakit melletted
2. (1.-eshez kapcsolódóan) úgy, hogy nincs sok önbizalmad.
Mivel nem tudom pontosan, hogy mekkora az önértékelésed, a kettes pontra nem térek ki, az egyes önmagában is elég fontos.
Sokak azt a hibát követik el mint te. Lehet hogy nem párkapcsolati téren de, ugyanazt csináljak mint te. Futsz azután amid nincs. És ez itt a baj. Olyan vagy mint egy vadász az erdőben, aki kergeti a vadat. Az állat nyilván fut előled hiszen nem akar az asztalodon kikötni. Így van ez az összes esetben.
Itt jön be a vonzás törvénye, utána is nézhetsz az interneten, esetleg youtubeon.
Észrevetted mar hogy az osszes tipikus, irtó helyes/cuki, népszerű fiú után (aki mellesleg minden lányra sz*r, illetve az összes lányt kihasznalja) epedezik a legtöbb lány? És aztán, ahogy a gáz gimis történetekben van ez, előkerül csak úgy egy csaj aki rá se ránt a fiúra és végül együtt kötnek ki? Na, valami?😄 Érted mi itt az összefüggés?😄
Na bocsi, mennem kell aludni lol, ha érdekel tovább, akkor majd írok még. Esetleg privátba is folytathatjuk Bár lehet hogy másnak meg szűksége lesz a válaszomra.😁
Szépséges napot vagy éjszakát mindenkinek!😊❤
😆Köszi és nyilván nem könnyű neked. De nekem is vannak hasonló helyzeteim, mindenkinek. Én például egy anyára varok, bár elvileg van, gyakorlatilag nem igazan. A főzést és a ruhahajtogatast meg elvégzi persze helyettem. És hálás vagyok ezért.
Igen, nehéz, de pont azért kell ezt elengedned, ha eljön az idő amikor készen állsz, akkor úgy is fog jönni egy olyan lány aki odateszi magát a kapcsolatba.
Az önszeretet pedig nagyon fontos, ha az nincs meg, akkor mást se fogsz tudni igazan szeretni. És ezt saját tapasztalatból mondom.😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!