Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai visszahúzódó lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai visszahúzódó lányok (is) a magabiztos macsó srácokat keresik, szerintetek lányok hol lehet olyan lányt találni netes ismerkedéssel aki belső értékeket is keres?

Figyelt kérdés

Egyébként 19 vagyok, elég félénk vagyok legalábbis első találkozón biztos :D Nem járok bulizni, nem drogozok stb, nekem annyi a célom hogy találjak egy lányt aki hűséges és nem hazudik nem ver át, viszont sajnos csak a rossz fajta lányokat fogom ki folyamatosan. Szándékosan olyan lányokat keresek akik nem olyan "modell" alkatok meg nagy mell stb, mert azok a fajta lányok beképzeltek szaladnak utánuk a fiúk, sajnos ők már mind egy kategória.. Az átlagos, természetes normálisan kinéző lányokat keresem, akik nem félmeztelenül pózolnak minden második képen, nem 20 fiúval szórakoznak egyszerre, szóval azt a nagyon ritka kategóriát fogom ki beszélgetésre. Viszont bennük is csak csalódok, amint kiderül hogy nincs szakmám és pénzem, vagy hogy nem vagyok olyan magabiztos és nem járok bulizni, egyből lelépnek, vagy egyszerűen csak érezhető az a lenézés.. Engem helyesnek mondanak de nem érzem magam annak, mert 19 évesen azért egy fiú magasabb mint 171 centi stb, de ahogy a lányokon se, magamon se a külőre megyek, nekem egyszerűen nem az számít hogy nagy legyen a melle, csak hogy az arca tetszen hogy meglegyen az a minimális vonzalom ami külsőre szükséges, és e-mellett minden Belső tulajdonság amit keresek, hűség, elfogadás, törődés, és hazugságra se lehet építeni semmit szóval őszinteség, ilyesmik.. De a lányok már nem ezt keresik, szinte napi szinten próbálkozok, és napi szinten csalódok.

Elegem van abból hogy a lányok csak bulizni akarnak meg dicsekedni egy fiúval megminél előbb elveszteni a szüzességüket egy random fiúval hogy menők legyenek :D

Akibe megvan az a pár jó tulajdonság amit leírtam, ti hol próbálnátok ismerkedni interneten?

Jelenleg random chatelős helyen vagyok fent, sajnos társkeresőig is lesüllyedtem már de ott pontosan olyan "lányok" vannak amit egy társkeresőn elképzel az ember..

Akármi más tanács, valami ingyenes oldal amit tudnátok ajánlani?

2020. febr. 26. 15:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs de a magabiztosság is belső tulajdonság szerintem

És azzal hogy valakinek nincs pénze azzal nincs is semmi gond ( persze ezt úgy értem hogy nem kell gazdagnak lenni) de hogy még szakmája sincs valakinek az számomra azt jelenti hogy nincsenek céljai, ambíciója... És az már probléma

Egy ambiciózus, magabiztos pasi megnyerőbb és ez nem meglepő

És itt csakis belső tulajdonságokat irtam le

2020. febr. 26. 15:45
 2/16 anonim válasza:
Figyi. Igen. A nők a "leopárdokat" szeretik. Más kérdés, hogy miután megszelídítették őket, már nem kell nekik, de hát ez van. Van teljesen ingyenes oldal. A www.elsotalalkozas.hu Tényleg teljesen ingyenes. Szerintem próbáld meg.
2020. febr. 26. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:
7%
A visszahúzódó lányok többsége nem a "macsó" srácokat keresi, inkább egy normális fiút, aki kedves velük. Persze egy bizonyos mértékben a magabiztosság is fontos. Nem kell rögtön az első találkozót végigbeszélni stb, de ha sohasem mer lépni a fiú, akkor az nem túl jó. Főleg akkor, ha a lány is visszahúzódó. 17/L
2020. febr. 26. 15:49
 4/16 A kérdező kommentje:

1- Igen, és? Azért mert 19 évesen nem vagyok egy munkás ember, meg nekem nem a luxus kell meg nem akarok milliomos lenni, hanem a szeretet kell, ezért nem fogom rossznak érezni magam. A célomat pedig leírtam a kérdésbe, akinek nem tetszik, ez van sajnos :)

2- Köszi, megnézem, szerintem láttam már, de megnézem megint :)

2020. febr. 26. 15:51
 5/16 A kérdező kommentje:

3-as, igen ez jogos, nekem ilyen találkozásaim voltak, a lány is visszahúzódó én is, a baj nálam eddig csak annyi volt hogy én mondjuk egy első csókot nem tudok vállalni, mert ha nem vagyok benne 100%ig biztos hogy akarja, akkor inkább legyen később, mint hogy elutasítást kapjak.

És de, sajnos a visszahúzódó lányok is ugyan olyanok mint a legtöbb, sajnos NAPI SZINTEN TAPASZTALOM. Hiába mondja egy lány hogy "én elfogadlak" meg "hűséges vagyok"... Mondok egy példát, pár hete találkoztam egy lánnyal, ő folyton csak azt akarta hogy ujjazzam meg, chaten meg vissza sem írt. És akkor ő "nem szereti magát" stb, csak kamuzott. És egyszerűen ilyen mindegyik.. Persze nekem is volt olyan nem is rég hogy egy lány kedvelt, viszont nekem meg ő nem jött be, sajnos volt már ilyen nagyritka :(

De az a baj hogy a mai világba már mind ugyan olyan, tátognak tiktokon meg haspólóba pózolnak minden hülye appon, de a hűséget már nem tudják úgy bizonyítani mint a kis vékony testüket..

2020. febr. 26. 15:54
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

1.-es vagyok

Oké neked az a "célod" hogy szeressenek, szerethess, hűséges pár stb.

De egy párkapcsolatban majd eljön az idő amikor jön a ház, gyerek stb.

Ezekhez kell pénz, ahhoz pedig munka, ahhoz pedig nem árt valami végzettség

Én nem azt mondtam hogy legyen mindenki diplomás és mindenki orvos vagy ügyvéd akarjon lenni

Meg hogy keressen havi 5-8 százezret

Csak hogy legyenek céljai az életben... Nem csak az hogy találjon magának barátnőt

És még véletlenül sem bántani akartalak, csak elmagyaráztam hogy nem csak a lányokban van a hiba, ahogyan te ezt gondolod

És még mindig csak a belsőről beszéltem

2020. febr. 26. 16:14
 7/16 anonim ***** válasza:
Kérdezö a legtöbb fiúnak is a szép arc ami fontos,nem pedig a nagy mell....
2020. febr. 26. 16:26
 8/16 anonim ***** válasza:
58%

Persze "1 centi" 🤣😂😂😂😂

Hol mértétek meg?

2020. febr. 26. 16:44
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
Ne haragudj, de az "1centi"olyan minimális szám, amit lehetetlen szinte észrevenni.
2020. febr. 26. 16:52
 10/16 A kérdező kommentje:

6-os ez van, az majd alakul, másodlagos.

7-es Igen, de én nem arra az agyon sminkelt szépítkezős dologra gondoltam..

Az utolsó autistának pedig szerintem nem is mondok semmit :D Ha 171 magas vagyok akkor mondjak 172-t vagy mi? Ilyen logikátlan esztelen embereket, istenem.. Csak tudjon szegény bele kötni valamibe ha már élete nincs...

2020. febr. 26. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!