Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek tényleg nagy elvárások lennének? L
Engem nem a felszín érdekel...külsőleg csak annyi, hogy legyen ápolt és igényes a srác.
Ez most lehet hogy hihetetlen, de nekem a belső ami igazán számít. Nem álszenteskedésből mondom, hanem tényleg így van... Ez ténylegg nagy elvárás lenne, hogy a fiút is így gondolja? 😅
Nem mondom, hogy egyáltalán nem számít a külső, de az fix hogy nálam nem az lesz a meghatározó az ismerkedésben.
A másik a kor. Nekem az sem számít igazán, amíg nem olyan durva a különbség 😁
Van olyan fiú aki hasonlóan gondolkozik erről mint én?
Én is hasonlóan gondolkodom. Szerintem nem ritka ez a hozzáállás.
Persze, vannak, akik külsőre csak 10/10-es lánnyal jönnének össze, de azok nem komoly kapcsolatot keresnek... :)
F
Igen, teljesen így gondolom. Az a baj a mai világba ez ritka, ha én ezt mondom el se hiszik, vagy lúzernek néznek. Vannak hibáim, de az igazi szerető énemet senki se akarja megismerni ha észre vesznek egy hibát.
Nem nagy elvárás, én szívesen megismernék ilyen lányt.
Ha van kedved írj rám, örülnék neki
Boldog vagyok hogy vannak még ilyen lányok akik így gondolkoznak.
És igen, vannak fiúk is bármennyire is meglepő 😅
Saját tapasztalataim alapján ez a "külső az ami számít" dolog azért alakult ki, mert a legtöbb ember manapság nem saját magát adja hanem felvesz egy "maszkot" egy másik személyiséget.
Ez egy védelmi mechanizmus ami lehet tudatos és tudat alatti is.
Mivel a másik kiismerhetetlen emiatt így a legtöbben a külső alapján döntenek.
Szerintem viszont sokkal célravezetőbb ha megismered a másikat valami okból kifolyólag(egy suliba jártok stb...) és adsz egy esélyt neki.
Aki esetleg ellene lenne annak: A sok ilyen kérdes mint "nem tudom mit tegyek...blah blah" rossz nézni is.
Olyan dolgokat amiket nem gyakorolsz persze hogy nem tudsz megcsinálni.
Ha soha senkinek nem adtál esélyt (még ha nem is lett belőle semmi) akkor magadnak sem adtál esélyt a gyakorlásra.
Órákat tudnék erről beszélni😂
Mindenesetre remélem segítettem pár embernek aki végigfutotta ezt.
Ha kérdés merül fel bárkiben is vagy csak beszélni szeretne szívesen segítek!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!