Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai visszahúzódó lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai visszahúzódó lányok (is) a magabiztos macsó srácokat keresik, szerintetek lányok hol lehet olyan lányt találni netes ismerkedéssel aki belső értékeket is keres?

Figyelt kérdés

Egyébként 19 vagyok, elég félénk vagyok legalábbis első találkozón biztos :D Nem járok bulizni, nem drogozok stb, nekem annyi a célom hogy találjak egy lányt aki hűséges és nem hazudik nem ver át, viszont sajnos csak a rossz fajta lányokat fogom ki folyamatosan. Szándékosan olyan lányokat keresek akik nem olyan "modell" alkatok meg nagy mell stb, mert azok a fajta lányok beképzeltek szaladnak utánuk a fiúk, sajnos ők már mind egy kategória.. Az átlagos, természetes normálisan kinéző lányokat keresem, akik nem félmeztelenül pózolnak minden második képen, nem 20 fiúval szórakoznak egyszerre, szóval azt a nagyon ritka kategóriát fogom ki beszélgetésre. Viszont bennük is csak csalódok, amint kiderül hogy nincs szakmám és pénzem, vagy hogy nem vagyok olyan magabiztos és nem járok bulizni, egyből lelépnek, vagy egyszerűen csak érezhető az a lenézés.. Engem helyesnek mondanak de nem érzem magam annak, mert 19 évesen azért egy fiú magasabb mint 171 centi stb, de ahogy a lányokon se, magamon se a külőre megyek, nekem egyszerűen nem az számít hogy nagy legyen a melle, csak hogy az arca tetszen hogy meglegyen az a minimális vonzalom ami külsőre szükséges, és e-mellett minden Belső tulajdonság amit keresek, hűség, elfogadás, törődés, és hazugságra se lehet építeni semmit szóval őszinteség, ilyesmik.. De a lányok már nem ezt keresik, szinte napi szinten próbálkozok, és napi szinten csalódok.

Elegem van abból hogy a lányok csak bulizni akarnak meg dicsekedni egy fiúval megminél előbb elveszteni a szüzességüket egy random fiúval hogy menők legyenek :D

Akibe megvan az a pár jó tulajdonság amit leírtam, ti hol próbálnátok ismerkedni interneten?

Jelenleg random chatelős helyen vagyok fent, sajnos társkeresőig is lesüllyedtem már de ott pontosan olyan "lányok" vannak amit egy társkeresőn elképzel az ember..

Akármi más tanács, valami ingyenes oldal amit tudnátok ajánlani?

2020. febr. 26. 15:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, de minden nap más magasságú vagy, szóval neked kellene tudni mekkora vagy valójában.

Csak nehogy lefotozzam ha megint előttem lennél mekkora is vagy valójában, mert nagy szívás lesz.

2020. febr. 26. 18:20
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Persze ilyenkor lehet hivatkozni a "cipőre"
2020. febr. 26. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
De cipő nélkül nem szeretnék utcán járkálni
2020. febr. 26. 18:23
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Elkezdted 165centitől,most 171centinél tartasz, nagyon jó vagy
2020. febr. 26. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
Az 1 cm szerintem úgy értette hogy ne 171 et írj hanem kerekítsd 170-re
2020. febr. 26. 19:41
 16/16 A kérdező kommentje:

165? Mi a f*.sz :D Hány évesen voltam én akkora, ember?!

Jézus, mennyi idióta troll..

2020. febr. 26. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!