Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pár tetoválásom, viszont egészen kicsik, - miért okoz ez gondot a férfiaknál?
Egyébként ez a szamoai cucc mitől olyan érdekes azon kívül, hogy Dö Rokk révén divattá vált?
Én sem állnék össze tetkós nővel, valahogy esztétikailag nem vonz+komolytalannak is tartom őket valamiért (férfiakat is), de ez szubjektív nyilván.
Egyertelmu hogy kizaro ok a tetovalas, meg szexre sem kellenel.
34F
Nekem sem jön be egyáltalán, van egy tetoválásom 17évesen hülye voltam, de aztán utána semmi értelmét nem láttam, csajokon sem tetszett soha, sőt sokáig azt hittem kizáró tényező, aztán megismertem feleségemet, aki konkrétan az állától a lábfejéig full ki van varrva, igaz, sokkal jobban tetszene tetkók nélkül, egyszer szülinapomra azt kaptam, hogy ilyen testépítő festékkel befestette magát bőrszínűre tetőtől talpig :D
De szeretem és úgy szeretem ahogy van, ha ő így érzi magát jól, hát ez van.
Nem a tetkójaiba szerettem bele, hanem abba, hogy mellette örökké fülig ér a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!