Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj egy olyan lánnyal, akinek még nem volt barátja huszonévesen?
Többféle oka lehet.
Egy ilyesmi nőről tudok, ő erősen vallásos, és neki eléggé szerény a választási lehetősége. Ugyanis a felekezetén belül akar majd pasit.
Most olyan 25 körül lehet, de őt ismerve, hogy milyen gyerekes, és mennyire válogatós, még mindig szűz lehet, és a mai napig nem volt senkije.
Semmi baj nincs vele. Ha így érzi magát jól akkor teljesen oké. Ha nem akkor meg majd keres valakit
. Amit elfelejt itt pár ember, hogy saját magának kell első sorban megfelelnie nem másnak. Ha így elvan akkor teljesen oké.
Az én testvérem ilyen, 30 évesen.
Az anyánk nagyon kontrollmániás és szigorú volt, mindenféle "felnöttes" dolog tabu volt otthon, pasizás, bulizás, sminkelés, stb. Ha voltak barátnőink a suliban, nem jöhettek hozzánk, mi sem mehettünk soha sehova.
Én lázadtam, érettségi után el is költöztem inkább, bár én mindig önállóbv személy voltam. A húgom megrekedt valahol egy ilyen 14-15 éves szintjén, ő teljesen anyánk befolyása alatt van/volt, már nem tartom a kapcsolatot amúgy velük.
Na, szóval ő 25 évesen is olyan volt agyilag, mint egy 15 éves. Na meg nulla szociális élet, se baràtok, se semmi, mert anyánk nem engedte neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!