Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több gazdag, idősödő férfi huszonéves sötét, buta lánnyal?
Most épp Jeff Bezoson akadt meg a szemem. 58 éves intelligens férfi elvállt az 50 éves Mackenzie Bezostól, akivel kb a cégbirodalmát építette fel, és összeállt egy szétplasztikázott, buta lánnyal. Számtalan interjút láttam amiben megszólalt a lány, szóval nem a külső alapján tettem rá a buta jelzőt.
Egyébként nem csak Ők. Sok producer, filmsztár, cégtulajdonos és politikus...
Engem frusztrálna, ha egy aranyásó mögött kéne az utcàn kullognom butikról butikra, ahol a pénzemet szórná valaki, aki csak érdekből van velem.
Be kell látni, ugyanez megy kicsiben is. A huszonéves, irodai R1 ("ereggy ide, ereggy oda") kávéfőző mimőkéktől a butikokban unott fejjel kiszolgáló csajokig nagyon sok bige "véletlenül" összejön egy idősebb, kopaszodó, sörhasú fazonnal, akinek már fel se áll, de megörökölte a nagymuter lakását, és a csaj is odabútorozhat.
Persze utána ezek a nőcik visítanak a leghangosabban, hogy ők milyen sokat letettek az asztalra. Miközben a hárim kinyúlt h&m-es tangájukon kívül nem sokat vittek a kapcsolatba...
"egyre több"???
Mindig is volt. Sokan meg nem
Azért attól, hogy valaki fiatal, még nem kéne zsigerből butának, meg sötétnek titulálni.
Az meg nehogy már meglepő legyen, hogy a kapcsolatok tönkre tudnak menni. És ha az ember jobban belegondol, az sem meglepő, hogy a híres emebrek között ez még talán az átlagosnál is gyakoribb.
Saját és környezetemben élő férfiak szemszögéből válaszolok.
A nők rohadt pénzéhesek. Amilyen elvárásaik vannak, kocsi + lakás + havi 600 és semmi hitel. Rendben. De ezért cserébe ne kelljen már elviselnem egy öregedő nőt, vagy egy olyan diplomás fiatalt, aki karrierista, meg babázni akar.
Szóval a lénye: Nem kell okosnak lennie, csak legyen szép, és tudja, hogy hol a helye. ha nem tetszik ez a szerep, ott az ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!