Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha x idő után újra előkerülne az, aki ismerkedés közben váratlanul eltűnt?
Egx rakat ilyen ismim akikkel hol csetelünk találkozink elvagyunk, hol nem, aztán megint, aztán mégse, és megint.
Kinek épp milyen az élete, hogy ér rá.
Nekem is volt egy nagyon jó chathaverom, akivel hónapokig irkaltam, de egyszer csak eltűnt szó nélkül szintén.Letiltottam, más nicken rám írt magyarázkodni, de nem érdekelt egyáltalán. Néha van úgy, hogy már késő. Pedig bírtam, de nem adtam neki esélyt újra hülyére venni, mert neki nem ért annyit a sok chatelés nyilvánvalóan mint nekem, ha úgy érezte volna, akkor írt volna előbb, vagy még az eltűnés előtt, hogy bocsi, de nem lesz most időm, vagy nincs kedvem tovább "barátkozni" de mivel még arra se méltatott így én csak visszafizettem a kölcsönt.
(3-as voltam)
Ez a ghosting játszma.
Negatív élményem van ezzel.
Feltünik, olyan az egész hogy ez most tényleg összejön, egészen addig amíg a gostingoló meg nem erzi hogy te ezt tényleg komolyan gondolod, és tényleg talizni akarsz vele.
Amint ez egyertelmű lesz ő kielegül a fontossága érzésétől és ujra goshingolni fog.
Tehát egy ilyen beteg jatszmàzó nem őszinte lelket csak úgy tudsz megszerezni ha végig játszmaban maradsz, soha nem mutatod be a valós lapjaidat amíg meg nem szerezted.
Megértem, hogy miért érzel így, engem is rettenetesen frusztrálna a helyzet.
Ugyanakkor nem tudom elképzelni azt az élethelyzetet, amiben ne lenne a másiknak ideje legalább egy rövid mondatban elmondani, hogy most el fog tűnni. Költözni fog, sok a munka, családi problémák, túl sok neki a kettőnk kapcsolata - akármi, bármi indok, ezek mind beleférnének egy rövid üzenetbe, amit a vécén tojás közben le tud pötyögni. Nincs kifogás, hogy ezt előre miért nem tudja elmondani, márpedig ha tényleg fontos lennék neki, akkor erre gondolnia kéne. A mai világban nincs olyan, hogy valakinek nincs lehetősége egy nap 2 percet szánni egy üzenet megírására, nagyon max kedve nincs vagy eszébe se jut.
De nem gondol, így nyilván nem vagyok neki fontos mégsem. Ha én többet látok bele a dologba, az szívás és nyilván pocsék érzés, de ennek ezek a hirtelen szó nélkül eltűnős esetek elég egyértelmű indokai.
Egyedül azt fogadnám el indoknak, hogy balesetet szenvedett és kómába került vagy valami olyan dolgot csinált, amiért instant börtönbe dobták (ez utóbbi esetben mondjuk akkor sem akarnék vele ismerkedni tovább, ha aktuálisan értesít az eseményekről). Szóval marad az, hogy hirtelen súlyos egészségügyi problémával küzd, ami vagy fizikailag, vagy mentálisan akadályozza az ismerkedés folytatásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!