Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti szoktatok beszélni ismerkedés során a pasival a szexuális vágyaitokról? Ha furább vágyatok is van, finoman felhozzátok?
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 08:26
1/20 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne olyan fura vàgyam, ami a pasik többségének nem fér bele az elképzeléseibe, így nem szoktam. Szerintem baromi fura, mikor valaki ezt előre megbeszéli. Egyszer talalkozgattam egy pasival, aki már üzenetekben is ezt ecsetelte, meg élőben is, hogy mit és hogyan fogunk egymással művelni. Aztán első alkalommal életem legunalmasabb öt perces szexét tudta produkálni. Akkora csalódás volt a reklámhoz képest, hogy még aznap szakítottam.
Azóta inkább meghagyom a titokzatosságot meg a kíváncsiságot.
Pár hetes, friss kapcsolatban, ahol azért már volt-van szex is, ott viszont nyíltan meg kell beszélni, hogy ki mit szeretne.
2/20 anonim válasza:
Férfi vagyok, ha randizok és felhozzuk a témát én mondom. Domináns Férfi vagyok, ettől a nők 60-70%-a vigyorog. Szubmisszív nők vannak sokan, csak nem vallják be még maguknak sem.
3/20 anonim válasza:
Nincsenek vágyaim. Felőlem mondhatja, és jobb lenne szex előtt, mert perverzzel nem akarok szexelni.
4/20 anonim válasza:
2
Szerintem azt akartad írni, hogy 90%-uk elrohant.
6/20 anonim válasza:
4. lehet, hogy eleve azt a 10%-ot célozza meg...
7/20 anonim válasza:
2. A domináns a bunkóknál azt jelenti, hogy az lesz amit én akarok, te meg élvezd hogy velem lehetsz. Az emberek 90% egy fabatkát sem ér sem mint ember, sem int társ. Sík h*lyék mindenhez, csak az élvezeteket hajszolnának egész életükbe. Sajnos ez mindkét nemnél a reneszánszát éli, nagyjából az emberi párkapcsolatok ki is merülnek abban hogy van-e szex, ki mit vállal be, és azt milyen kategóriába lehet sorolni. A jó kapcsolatokban elvileg sok a szex, a nagyon jókban naponta több is van. Aztán lehet hogy az egyik fél másképpen éli meg, de hát akkor ő a sub.
8/20 anonim válasza:
Ha szex témát bedobna ismerkedés során akkor annak tulajdonképpen nagyon örülnék mert akkor innentől menekülnék, következő randi már nem lenne.
9/20 A kérdező kommentje:
Azt hittem a kérdésből világos, hogy arról az esetre gondoltam, amkkor a lány jön elő a saját vágyaival.
2023. febr. 28. 14:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!