Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti szoktatok beszélni ismerkedés során a pasival a szexuális vágyaitokról? Ha furább vágyatok is van, finoman felhozzátok?
9. Hát ez az! Szerinted az miről szólna? Helló itt vagyok, b*szatlanul, tök jó hogy az utamba kerültél, b*sszál már meg! Nekem onnantól fogva filléres tucat cikké vált egyből az a nő. Nyugi, a férfiak túlnyomó része ugyanilyen tucat cikk, szóval van kereslet az ilyen nőkre. Az én elutasításom csak annyit jelent, hogy nem egymást keressük. Nekem fontos hogy egyben kapjam meg és fedezzem fel a leendő vagy már a páromat, kell a rejtély, a tartás, a játék, az udvarlás.
Nekem ez a figyelj, szeretem ha hátulról keményen megb*sznak, közben a s*ggemben egy 18cm dildó van, meg aztán szeretem ha közben fojtogatnak, vagy szeretem ha tövig tolják a számba a f*szt úgy hogy a könnyem is elered, már boccs, ez nem nőies. Szexrabszolga.
Tudod mit jelent az ismerkedés elején a szexuális vágyakról beszélni? Azt, hogy egy nő felkínálja, ergo eladja magát. Mi a francért fektetne a pasi több energiát és áldozatot a kapcsolatba, ha a nő zöld utat ad a desszerthez? Na mindegy, az ilyen lányokra ultra nagy a kereslet, a kor embere minimális befektetéssel, a legkisebb felelősséggel akar a legrövidebb úton a célhoz érni. Ebből fakad az értékválság. Sebaj, ez nem az én világom, nem kell egyetérteni velem.
15. valaki meglehetősen frusztrált, amiért az asszony 23 éve nem szopja le XDDD
persze, nyugi, te vagy az igazi férfi, edzened se kell
16. Akkor most lesüllyedek a szintedre. Én pont olyanokat szopatok le mint te. Hmmmm, és még igazad is van, ehhez edzenem sem kell.
Aztán igen, én vagyok az igazi férfi, sok nő irigyli a feleségemet, kevés ember ért annyi dologhoz mint én, aztán még kevesebb is tudja azt a gyakorlatban is hozni.
Baromi frusztrált vagyok, képzeld: sikeres vagyok abban amit csinálok, ráadásul szeretem is csinálni. Van egy szép feleségem, egy még szebb lányom, egy kerek és működő életem, a munkám mellet van szabadidőm is. Téééényleg de rossz is nekem! :)
Vagy figyelj! Éppen utazom valahova, gondolkodom. Összeáll a fejemben egy terv, aztán hogy húúú basszus ez baromi érdekes. Elkezdem beleásni maga a témába. Majd az elméletet tettek követik, aztán azon kapom magam hogy jéééé, már megint értek egy plussz valamihez.
Veled egyébként mi van? Hány kg egy cementes zsák?
Azért köszönöm hogy gondoltál rám, ez kedves gesztus volt! :)
19. A siker ismertetőjele, hogy bármilyen témát olvashatok, és bármilyen témához hozzá is szólhatok. Gondolod hogy per pillanat a gyk van nálam fókuszban? :D
Én jelenleg pénzt keresek. Veled mi van?
Nem reklámozom magam, nekem erre nincs szükségem. Élvezem ahogy bosszankodsz! Fogást akarsz rajtam találni? Papa, hidd el ehhez te nagyon picike vagy, ez a kabát túl nagy neked.
Sőt, még csak nem is vagyunk egy generáció ahogy látom.
Ami az eredeti kérdést illeti, az meg tudod úgy szokott lenni, hogy a válaszok miatt rugalmas és képlékeny lesz az eredeti téma. Én veled ellentétben a témánál maradtam, te meg jöttél a személyeskedéssel. :)
Mivel én olyan ember vagyok aki tudja mit jelent a verejték, a munka, a befektetett idő és az energia, a kitartás, ezért tisztelem ezeket a tulajdonságokat és értékeket másokban is. Nekem nincs arra szükségem hogy a lúzerek sportját űzzem, azaz hogy másokat ledegradáljak hogy ezzel többnek tűnjek. Figyelj már rám! Te úgy akarod magad okosabbnak feltüntetni, mint amikor a matematikában nullával szoroznád meg az 1000-et. :)
Azzal hogy te itt fikázol, azzal én semmivel sem leszek kevesebb. Tudom ez sz*r ügy, de maradjunk már azért a realitások talaján.
Fog menni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!