Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ekkora férfitöbblet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ekkora férfitöbblet Magyarországon? Tényleg igaz, hogy rengeteg magyar nőt már kivittek külföldre a Nyugat-Európai férfiak? Vagy mi lehet?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy több fiúgyerek is születik alapból mint lánygyerek, de nem olyan sokkal többel hogy megmagyarázzák ezt a magyar jelenséget, ami nem más mint a brutális férfitöbblet 50 év alatt. 30 éves vagyok és a férfi ismerőseim kb. 60%-a szingli, méghozzá a legtöbbje echte forever alone is. Egyszerűen nem jut nekik nő. A női ismerőseim meg szinte mind foglaltak.

Ez még önmagában nem lenne bizonyíték, de lássuk a többi tényt: Tény hogy a társkeresőkön tízszer annyi férfi van felregisztrálva mint nő. Tény hogy ha elmész bárhová szórakozni, ismerkedni, bárhol ahol lehet(ne) ismerkedni, sokkal több a férfi. Ezek tények, ezekkel nem is lehet már vitatkozni sem.

Mi lehet ennek a nemek arányának ilyen mértékű eltolódásának az oka Magyarországon? Csak az lehet az oka, amit sokan hangoztatnak, hogy valójában a magyar fiatal nők többsége már külföldön él és külföldi pasija van?

2023. febr. 26. 18:03
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
66%

#50:

Múltkor olvastam egy cikket a népszámlálással kapcsolatban, ott írták. De googlezz rá!

2023. febr. 28. 08:44
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
Én meg ma azt olvastam, hogy Tupac él. Szerinted igaz lehet?
2023. febr. 28. 19:37
 53/53 anonim ***** válasza:
64%
Olyan szánalmas, hogy valaki ilyenekkel akarja magyarázni, hogy nincs vele valami rendben és nem tud fslszedni egy nőt...
2023. febr. 28. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!