Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora férfitöbblet Magyarországon? Tényleg igaz, hogy rengeteg magyar nőt már kivittek külföldre a Nyugat-Európai férfiak? Vagy mi lehet?
Igaz, hogy több fiúgyerek is születik alapból mint lánygyerek, de nem olyan sokkal többel hogy megmagyarázzák ezt a magyar jelenséget, ami nem más mint a brutális férfitöbblet 50 év alatt. 30 éves vagyok és a férfi ismerőseim kb. 60%-a szingli, méghozzá a legtöbbje echte forever alone is. Egyszerűen nem jut nekik nő. A női ismerőseim meg szinte mind foglaltak.
Ez még önmagában nem lenne bizonyíték, de lássuk a többi tényt: Tény hogy a társkeresőkön tízszer annyi férfi van felregisztrálva mint nő. Tény hogy ha elmész bárhová szórakozni, ismerkedni, bárhol ahol lehet(ne) ismerkedni, sokkal több a férfi. Ezek tények, ezekkel nem is lehet már vitatkozni sem.
Mi lehet ennek a nemek arányának ilyen mértékű eltolódásának az oka Magyarországon? Csak az lehet az oka, amit sokan hangoztatnak, hogy valójában a magyar fiatal nők többsége már külföldön él és külföldi pasija van?
"Tényleg igaz, hogy rengeteg magyar nőt már kivittek külföldre a Nyugat-Európai férfiak?"
Ezek szerint ezt hallottad valahol, ha azt így kérded, igaz-e.
Az nem lehet, hogy az hazudik, aki ezt mondta neked?
Ez megint egy tény, ami igazából egy nyílt titok, hogy Budapest teljesen turizmusának a 80%-a erre épül. Nem a lánchíd meg ilyen baromságok miatt jönnek ide a külföldi férfiak, hanem mennek a bulinegyedbe nőket kirámolni innen maguknak.
Erről felmérés is készült, hogy a Budapestre látogató turisták 80%-a egyetlen nevezetességét sem tekintette meg a városnak, azok csak nekünk tetszenek, mi hisszük nagy dolognak azokat. A külföldiek túlnyomó többsége csak a romkocsma meg szórakozóhely negyedbe ment.
23: Alkoholturizmusnak hívják, sokan jönnek legénybúcsúra.
Az egész világon nálunk a legolcsóbb az alkohol.
Rohadtul nem nálunk a legolcsóbb az alkohol, sőt nálunk van a legjobban megadóztatva Európában, kifejezetten drága.
De biztos az Arany Ászok sörért jönnek ide, logikus.
" A legtöbb nő ezzel áltatja magát mint te. De valójában egy Nyugati férfi segítsége nélkül nem jutottál volna ki Nyugatra, mert nem olyan egyszerű az. Szóval a szóhasználat jogos, kivittek külföldre a nyugati pasik, ez van."
Kicsicsillag, még a kocsit is én vezettem. Az állásinterjú is egy nővel volt. De még a céget is egy nő alapította, ahol most külföldön dolgozok.
Ráadásul én egy másik válaszoló vagyok. Ezt kapd ki!
Fejtsd màr ki nekünk, csak a poên kedvéért, hogy szerinted engem hogy vitt ki külföldi pasi külföldre! Tudod, nem mindenki csomagol kutyatápot valami bajor rabszolgatelepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!