Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora férfitöbblet Magyarországon? Tényleg igaz, hogy rengeteg magyar nőt már kivittek külföldre a Nyugat-Európai férfiak? Vagy mi lehet?
Igaz, hogy több fiúgyerek is születik alapból mint lánygyerek, de nem olyan sokkal többel hogy megmagyarázzák ezt a magyar jelenséget, ami nem más mint a brutális férfitöbblet 50 év alatt. 30 éves vagyok és a férfi ismerőseim kb. 60%-a szingli, méghozzá a legtöbbje echte forever alone is. Egyszerűen nem jut nekik nő. A női ismerőseim meg szinte mind foglaltak.
Ez még önmagában nem lenne bizonyíték, de lássuk a többi tényt: Tény hogy a társkeresőkön tízszer annyi férfi van felregisztrálva mint nő. Tény hogy ha elmész bárhová szórakozni, ismerkedni, bárhol ahol lehet(ne) ismerkedni, sokkal több a férfi. Ezek tények, ezekkel nem is lehet már vitatkozni sem.
Mi lehet ennek a nemek arányának ilyen mértékű eltolódásának az oka Magyarországon? Csak az lehet az oka, amit sokan hangoztatnak, hogy valójában a magyar fiatal nők többsége már külföldön él és külföldi pasija van?
Ma is, pár sorral lejjebb, egy tipikus magyar férfi fröcsögve szídja a magyar nőket. Állandó téma, hogy gyorsabban öregszünk, kövérek vagyunk, csúnyák is, és túl sokat várunk el. Ki kíváncsi erre?
Akkor már inkább egy külföldi férfi, aki szerint a magyar nők szépek, haziasak és szorgalmasak. Nekik az sem túl nagy elvárás, ha otthon akarok maradni a picivel, és addig ő tartja el a családot. Nem áll neki hápogni, ha egyszer egy hónapban étterembe szeretnék menni, vagy nyáron egy gyerekbarát hotelbe mennék két hétte, és nem egy koszos pocsolyához önellátóba.
Win-win.
Nektek így megmaradnak a vonzó, szexi külföldi nők, akik magabiztosan fizetik a randin a fogyadztásuk, és 50 évesen is 25-nek làtszanak.
"Mimdegyik elvan szállva tökéletes intsa babát akar, vagy 20 éves kigyúrt szépségkirálynőt, mellé a saját sikertelenségét másokra fogja, nincsen szinte semmi önkritikája, hogy feltudja mérni kinél próbálkozhat."
Akkor miért van az, hogy még a csúnya női ismerőseimnek is mind van párjuk, hozzájuk képest nagyon is jó adottságokkal. Meg úgy általánosságban véve is elmondhatjuk, hogy a mai Magyarországon egy csúnya és elhízott nő is könnyen talál párkapcsolatot. Egy férfi meg nem.
Mi az, hogy ezek tények, és nem lehet vele vitatkozni? Miért, ki vagy te? Mert ezek alapján csak egy lúzer a sok közül, akinek nincs élete. Ez tény, és nem is lehet vele vitatkozni.
Ahogy az is, hogy lényegesen kevesebb nő keres valakit dugni, kötetlenül, esetleg szeretőnek. Az is tény, hogy a nők egyre inkább választják a szingliséget, és egyre kevesebb nő akar párkapcsolatot.
A férfiak meg nem változnak, az egész életük arról szól, hogy vagy dugni vagy enni akarnak.
12: Hát logikus, hogy azokat a férfiakat preferálják a nők, akik szeretik őket, nem?
Mikor veszed észre, hogy utálod a nőket?
"Mi az, hogy kivittek? Nem vagyok életképtelen, nyelveket beszélek, van autóm, diplomám, lábam, tudtam menni magamtól is."
A legtöbb nő ezzel áltatja magát mint te. De valójában egy Nyugati férfi segítsége nélkül nem jutottál volna ki Nyugatra, mert nem olyan egyszerű az. Szóval a szóhasználat jogos, kivittek külföldre a nyugati pasik, ez van.
#12 Nem értem mit nem értesz. Azért van ez mert mint mondtam vannak olyan férfiak akiknek reálisak az elvárásaik, nem igaz a rájuk leírtak.
Inkább tanuljad meg tisztelni azt amiért minden este sírsz. Nem a nőket kell hibáztatni, hogy egy lúzer vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!