Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora férfitöbblet Magyarországon? Tényleg igaz, hogy rengeteg magyar nőt már kivittek külföldre a Nyugat-Európai férfiak? Vagy mi lehet?
Igaz, hogy több fiúgyerek is születik alapból mint lánygyerek, de nem olyan sokkal többel hogy megmagyarázzák ezt a magyar jelenséget, ami nem más mint a brutális férfitöbblet 50 év alatt. 30 éves vagyok és a férfi ismerőseim kb. 60%-a szingli, méghozzá a legtöbbje echte forever alone is. Egyszerűen nem jut nekik nő. A női ismerőseim meg szinte mind foglaltak.
Ez még önmagában nem lenne bizonyíték, de lássuk a többi tényt: Tény hogy a társkeresőkön tízszer annyi férfi van felregisztrálva mint nő. Tény hogy ha elmész bárhová szórakozni, ismerkedni, bárhol ahol lehet(ne) ismerkedni, sokkal több a férfi. Ezek tények, ezekkel nem is lehet már vitatkozni sem.
Mi lehet ennek a nemek arányának ilyen mértékű eltolódásának az oka Magyarországon? Csak az lehet az oka, amit sokan hangoztatnak, hogy valójában a magyar fiatal nők többsége már külföldön él és külföldi pasija van?
"Miért van ekkora férfitöbblet Magyarországon?"
Mekkora férfitöbblet?
Legjobb tudomásom szerint nincsen semekkora.
Én is megfigyeltem ezt,haverjaim is.
Nem biztos hogy csak itthon ekkora a férfitöbblet,külföldön is így lehet.
Szerintem a háborúra készítették így fel a lakosságot,hogy valami adalékot raktak a vízbe hogy több fiú szülessen,és később a háborúra legyen elég emberanyag.
Kamionon viszik ki őket az éj leple alatt, hogy ne tűnjön fel. 😉
Am. párszor tettel mar fel rola kerdest, nem kaptal ra meg eleg valaszt?
Csak egy ok van amiért több a singli férfi 30 éves korosztályban.
Mimdegyik elvan szállva tökéletes intsa babát akar, vagy 20 éves kigyúrt szépségkirálynőt, mellé a saját sikertelenségét másokra fogja, nincsen szinte semmi önkritikája, hogy feltudja mérni kinél próbálkozhat. Ennyi az ok. Akikre ez nem igaz láss csodát azoknak van párjuk.
Figyelj haver első lépés a bukás.
Talán túl sokáig volt nagy az egónk mondom ezt 29 éves ferfiként.
De hidd el mindenki feláll a bukásból talán 60 év de felállunk
addig is egy kis jó zene , hogy kibirjuk a halál birodalmát:D viszlát 60 év múlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!