Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer Magyarország tele van PUA mesterekkel, miért van az hogy a magyar nők még egy harmadik világból szakadt pasit is nagyobb előnybe részesítenek?
Előre is kérném, hogy ne jöjjenek azzal, hogy a négereknek nagy a farkuk és ezért van minden. Rengeteg magyarnak is nagy farka van, nekem is nagy farkam van, a magyar férfiaknak van átlagban a legnagyobb péniszük Európában. Aki nem hiszi, nézzen utána.
Engem ez a kérdés alapjába véve nem érint, mivel én már 2 éve kiköltöztem Bécsbe, ahol 5 és félszer annyi pénzt kapok ugyanazért a munkáért mint Budapesten kaptam. Kb. havonta egyszer járok csak haza, hogy találkozzak a szüleimmel és azokkal a haverjaimmal akik ott vannak, és olyankor elmegyünk egy szórakozóhelyre bulizni. Na most az a helyzet, hogy Mo. tele van PUA mesterekkel, a bulizós férfiak kb. fele PUA, ez már az öltözködésükön is látszik, hogy tuti valami PUA mestert majmoltak be, ezt onnan tudom hogy azért én is elolvastam 1-2 könyvet csak a vicc kedvéért. Ennek ellenére azt látom, hogy Budapesten egyszerűen a nők nem csak a Nyugati pasikat részesítik előnybe, az érthető is, sokkal jobban keres sokkal jobb országból származik, egyszerűen előnyben van és kész. De egy utolsó harmadik világbeli négert, muszlim arabot, sőt akár ázsiait miért részesítik előnybe a magyar nők?
Nem mintha én annyira magyar nőt keresnék magamnak, Bécsben a fiatalok majdnem fele már szláv (szlovák, lengyel, cseh, szerb, horvát, ukrán, szlovén stb.) és azok a csajok sokkal szebbek a magyaroknál. Én valami olyan nőt szeretnék. Mert ahogy hallom nem csak szépek de sokkal jobbak feleségnek is. Mert a magyar nők többsége elkényeztetett, azt hiszi neki nem kell csinálnia semmit, nem kell pénzt keresnie sem, nem kell még házimunkát sem, semmit, csak legyen egy vaginája és néha tegye szét a lábát, de amúgy mindent IS a férfitól vár el mert minden a férfi kötelessége. Ezen kívül meg 30 fölött meg el is hízhat mint a disznó, mert mi a fenének ne. Ha meg még gyereket is vállal akkor dupla annyira elhíznak, Norbi is megmondta, hogy felszednek 20 kilót a terhesség alatt amit utána sosem adnak le. A külföldi nők nem ilyenek, azok dolgoznak, utána főznek mosnak takarítanak, és mindig vigyáznak az alakjukra, a 40-es éveikben is úgy néznek ki mint 30 évesen.
Na de visszatérve a kérdés lényegére, Mo.-n eleve is 70-80% férfi egy szórakozóhelyeken a nemek aránya, az a kevés nő aki van, az meg külföldi pasit, még harmadik világbelit is előnyösebbnek tart mint egy magyart. Bécsben meg azokat mindenki lenézi, semelyik nő nem áll szóba négerrel meg effélékkel, ráadásul mellesleg a bécsi szórakozóhelyeken megvan az 50-50% nemek aránya is. Nemrég amikor voltam egy bécsi szórakozóhelyen, láttam 4 négert a sarokban búslakodva, a kutya sem állt velük szóba, kurvára elnevettem magam :D. Budapesten meg ha magyar férfi vagy, annyit tudsz csinálni a szórakozóhelyeken hogy jó drágán bebaszol és másnap alig emlékszel valamire, de valójában nincs is mire emlékezned mert nem történt semmi. Még csak nem is jutottál el beszélgetésig sem nőkkel.
Miért van az, hogy a magyar nők még harmadik világbeli férfiakat is jobbnak tartanak mint magyar férfiakat?
Hogy lehet, hogy a nyugati férfiak tömegesen viszik el a magyar nőket? Hogy lehet, hogy az araboknak is főnyeremény? Egyedül a magyar férfiak szídják tele szájjal a magyar nőket.
Most mit lehet tenni? Nem fogunk epekedni az elérhetetlen magyar szuperférfi után, aki megkaphat bármilyen külföldi nőt, aki ugye ezerszer jobb nálunk. Mi beérjük a külföldi pasikkal, akik direkt értünk jönnek.
Persze, mert nyilván mindenki pua, aki normálisan felöltözve megy bulizni, és valami ezer éves xar dumával akar nőket felszedni.
Oldalakon át köpködsz a magyar nőkre. Utána a nagy kérdés: vajon miért nem kellesz nekik?
Tényleg, miért nem akarnak a nők olyan pasit, akiről süt megvetés meg az utálat?
Te se vagy a legélesebb kés a fiókban.
Kerdezo alkalmi szorakozotsrsat keres jo anyagi hatterrel,jo testi adottsagokkal.
Igazabol nem irtal eleget a kulsodrol. Resznetezned,h teljes legyen a kep?
Ennyi hülyeséget egy rakáson... ez már művészet, komolyan mondom.
Van 1-2 PUA tanár meg tanítvány Magyarországon, de messze nem annyi, mint amit vizionálsz... az meg nem PUA-ság, hogy valaki ad magára, és nem úgy öltözik fel egy szórakozóhelyre, ahogyan a gyárból kiszakad, ad magára és ismeri a parfümöt meg a fésűt.
A PUA mint olyan meg akármennyire úgy akarja eladni nyilván pár olyan ember, aki ebből él, nem egy tévedhetetlen gyakorlat, amivel minden nőt be lehet vonzani mint mágnes... amilyen undorító dolgokat tanítanak 1-2 olyan helyen, a tipikusan nagyon buta p...kat be lehet vonzani vele, a felszínesebbek közülük ráadásul csak akkor, ha mellé jól is nézel ki. Értelmes nő sírva rohan azok elől a tuskók elől, akik elhiszik azt, hogy "fikázd a nőtz, de dicsérd, akkor rábukik azonnal a kukira", pl.
Egyébként ami egzotikus, az nyilván több embert vonz... Magyarországon kevéd a színesbőrű, mert akik Afrikából jönnek, pénzt akarnak keresni, ezt meg nem nálunk lehet... így nálunk kuriózumszámba mennek, Ausztriában meg annyira nem. És azért nem kellene ennyire szelektíven látni, a nők többsége nem fekete, arab stb. férfiakra bukik - de ha már láttál hármat, és neked nem jött össze semmi, nyilván kényelmesebb meg könnyebb azzal áltatni magad, hogy azért nem jön össze neked magyar nő, mert az mind a külföldire bukik, nem pedig belegondolni abba, hogy neked is van hibád, ami miatt taszítod őket.
Főleg amilyen ocsmány módon beszélsz és általánosítasz... ez kiül az arcodra, látszik, ahogy viselkedsz a nőkkel. Na most egy értelmesebb nő kivel megy el - azzal, akin látszik, hogy nem is tartja szépnek, lenézi, undorítónak tartja, de egy patronra jó lesz, és egy sziára elvárja, hogy a csaj az ő oly tökéletes karjaiba essen... vagy valakire, aki ért a nők nyelvén, bókol neki... mert azért a sikeres külföldiek is főleg abból a körből kerülnek ki, akik legalább ismerkedéskor bedobják magukat.
Ja, és fehér magyar férfinak is bőven van esély, ha:
- jól néz ki
- ha nem néz ki jól, legalább igényes és nem nála sokkal jobb cicákat hajkurászik csak
- értelmes
- tud kulturáltan, de görcsmentesen, értelmesen, természetesen ismerkedni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!