Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a "küzdjön meg értem a férfi" dolgot pontosan hogy értik?
Figyelt kérdés
Tehát a férfi nem az eseted, nem vonz, nem tetszik, nem akarsz randizni vele, vagy randiztál de második randit már nem akarsz, megmondod neki hogy ez nem fog működni, más világ vagytok, engedjük ezt el.
De a pasi küzdjön, továbbra is hívogasson, írogasson, küldözgessen virágot, várjon titokban a munkahelyed előtt, kövessen a házadig, álljon ott és bámuljon este az ablakodon be.
Te már ordítva megfenyegeted hogy ez zaklatás és hívod a rendőrséget, de ő nem adja fel.
És akkor rájössz hogy na ez igazi férfi ez küzd értem és hirtelen beleszeretsz??? :D
Így kell érteni a "küzdjön értem a férfi" dolgot? Vagy hogyan kell érteni?
2023. febr. 20. 22:03
31/31 anonim válasza:
Jelentem a 17es kommentet én írtam és az volt az egyetlen kommentem. Valaki valamit nagyon osszekavart itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!